Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buli Z-ne Braniewo Mistrz
Pozdro Ziomy Tactiek bingo
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.4 gemiddelde waardering 49
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Stolte onderschept slim de pass. Féher verovert de bal door een tackle van achteren. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer draait met de bal, schiet en ... Cambié werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Filgueira kan de bal niet met de borst controleren. Filgueira probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu is nu in balbezit. Carpintero Fernández onderschept slim de pass. Carpintero Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Féher probeert naar een medespeler te passen. Entrialgo is nu in balbezit. Entrialgo probeert naar een medespeler te passen. Sapun rent richting de bal. Sapun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nier is nu in balbezit. Carpintero Fernández onderschept slim de pass. Drăgănescu maakt een afschuwelijke overtreding. Drăgănescu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sapun is nu in balbezit. Féher is nu in balbezit. Féher speelt de bal door. Fişer rent richting de bal. Fişer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 52%, Braniewo Mistrz 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buli Z-ne - Braniewo Mistrz 0:0

46e minuut.
Niedźwiedź komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Carpintero Fernández rent richting de bal. Féher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carpintero Fernández raakt geblesseerd tijdens het duel. Năstăsescu komt het veld opgelopen. Stolte wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fathi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Féher speelt de bal door. Sapun heeft problemen om de bal te vangen. Sapun passt de bal zonder na te denken. Fişer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fişer draait met de bal, schiet en ... Cambié kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Buitenspel voor Carpintero Fernández. Goede buitenspelval van de verdediging. Godlewski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corna verovert de bal door een tackle van achteren. Corna geeft een lange en hoge pass. Carpintero Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero Fernández haalt uit met een fantastische trap. Fathi bokst de bal weg. Klungelig pakt Villaverde de bal. Villaverde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Braniewo Mistrz 0:1

67e minuut.
Fathi trapt de bal weg. Năstăsescu kopt de bal weg. Godlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fişer is nu in balbezit. Fişer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buli Z-ne - Braniewo Mistrz 1:1

70e minuut.
Royer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Welbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Welbeck probeert naar een medespeler te passen. Filgueira rent richting de bal. Filgueira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Năstăsescu is nu in balbezit. Féher is nu in balbezit. Féher probeert naar een medespeler te passen. Fişer rent richting de bal. Fişer draait met de bal, schiet en ... Cambié bokst de bal weg.

75e minuut.
Nier met een sublieme pass. Klungelig pakt Féher de bal. Féher passt de bal in één keer door. Fişer heeft problemen om de bal te vangen. Fişer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Năstăsescu met een sublieme pass. Stolte speelt de bal door. Féher kan de bal niet met de borst controleren. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Fişer de bal onder controle te krijgen. Fişer passt de bal zonder na te denken. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Cambié probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Braniewo Mistrz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 54%, Braniewo Mistrz 46%.
Buli Z-ne - Braniewo Mistrz 2:1