Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lasowiak Studzieniec Dream Extasy
zibi Tactiek New v1
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 41
excellent Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Semertzidis rent richting de bal. Kalanj onderschept slim de pass. Kalanj haalt uit met een fantastische trap. Radzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aszer probeert de bal aan de voet te houden. Cuenca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mermigas de bal. Kwaiszewski is nu in balbezit. Kwaiszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
McGrath is nu in balbezit. McGrath passt de bal met de wreef. Mermigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski onderschept slim de pass. Kwaiszewski draait met de bal, schiet en ... Radzewicz bokst de bal weg.

17e minuut.
Kwaiszewski geeft de bal voor. Cuenca is nu in balbezit. Rolczak rent richting de bal. Kalanj is nu in balbezit. Kalanj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dereta geeft een lange en hoge pass. Kalanj is nu in balbezit. Semertzidis verovert de bal door een tackle van achteren. Rolczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Kalanj rent richting de bal. Kalanj probeert naar een medespeler te passen. Kwaiszewski rent richting de bal. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak schiet op doel. Radzewicz bokst de bal weg. Creţescu kopt de bal weg. Słowacki heeft problemen om de bal te vangen. Kalanj rent richting de bal. Kalanj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
McGrath passt de bal in één keer door. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca passt de bal met de wreef. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rolczak passt de bal zonder na te denken. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski passt de bal met de wreef. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak draait met de bal, schiet en ... Radzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Dream Extasy 1:0

33e minuut.
Creţescu geeft een lange en hoge pass. Cuenca kopt de bal weg. McGrath speelt de bal door. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaiszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
McGrath rent richting de bal. Dayıoğlu rent richting de bal. Kwaiszewski onderschept slim de pass. Kwaiszewski draait met de bal, schiet en ... Radzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Dream Extasy 2:0

39e minuut.
McGrath speelt de bal door. Kwaiszewski is nu in balbezit. Kwaiszewski passt de bal met de wreef. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
McGrath onderschept slim de pass. Daar is McGrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGrath speelt de bal door. Maneiro rent richting de bal. Maneiro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 28%, Dream Extasy 72%.
Lasowiak Studzieniec - Dream Extasy 2:0

53e minuut.
Creţescu kopt de bal weg. Cuenca rent richting de bal. Cuenca geeft een hoge lob. Kwaiszewski rent richting de bal. Kwaiszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kwaiszewski is nu in balbezit. Kwaiszewski passt de bal zonder na te denken. Słowacki rent richting de bal. Rolczak onderschept slim de pass. Rolczak draait met de bal, schiet en ... Radzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mermigas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Puñales passt de bal met de wreef. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer geeft een hoge lob. Kwaiszewski is nu in balbezit. Kwaiszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Dream Extasy 3:0

68e minuut.
Creţescu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kalanj de bal onder controle te krijgen. Cuenca rent richting de bal. Cuenca geeft een lange en hoge pass. Rolczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
McGrath onderschept slim de pass. McGrath geeft een lange en hoge pass. Creţescu kopt de bal weg. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Radzewicz met een harde bal richting middenveld. McGrath kopt de bal weg. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Maneiro passt de bal met de wreef. McGrath rent richting de bal. McGrath geeft een hoge lob. Kalanj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Dream Extasy 4:0

89e minuut.
Cuenca geeft een lange en hoge pass. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Creţescu ... Strafschop! Creţescu krijgt een gele kaart. Kalanj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rolczak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Dream Extasy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 27%, Dream Extasy 73%.
Lasowiak Studzieniec - Dream Extasy 5:0