Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lomboo F.C.Filip.An.Rob.
Normal Tactiek filippo
33% Balbezit 67%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 51.7
poor Schieten very good
average Passen very good
poor Verdedigen excellent


1e minuut.
Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Alava geeft een lange en hoge pass. Koczot probeert naar een medespeler te passen. Alava kopt de bal weg. Berberović rent richting de bal. Berberović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Koczot met een harde bal richting middenveld. Kruusmann kopt de bal weg. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Alava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alava geeft een lange en hoge pass. Listewski is nu in balbezit. Berberović verovert de bal door een tackle van achteren. Berberović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:1

7e minuut.
Oczachowski met een sublieme pass. Bombardier heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Berberović geeft de bal voor. Daar is Leśniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikul bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kulbilge rent richting de bal. Kulbilge probeert naar een medespeler te passen. Berberović rent richting de bal. Berberović draait met de bal, schiet en ... Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:2

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alava met de inworp. Banai speelt de bal door. Berberović rent richting de bal. Berberović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kruusmann verovert de bal door een tackle van achteren. Alava probeert naar een medespeler te passen. Berberović rent richting de bal. Berberović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rozhukaniec de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:3

19e minuut.
Alava geeft de bal voor. Miłkowski rent richting de bal. Berberović verovert de bal door een tackle van achteren. Berberović schiet op doel. Rozhukaniec probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:4

23e minuut.
Kruusmann rent richting de bal. Kruusmann geeft een lange en hoge pass. Rozhukaniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazurczak de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak passt de bal met de wreef. Berberović heeft problemen om de bal te vangen. Berberović schiet op doel. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:5

28e minuut.
Klungelig pakt Miłkowski de bal. Kulbilge geeft een lange en hoge pass. Rozhukaniec heeft problemen om de bal te vangen. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović haalt uit met een fantastische trap. Koczot bokst de bal weg.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Łatkowski de bal onder controle te krijgen. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kulbilge passt de bal zonder na te denken. Kruusmann is nu in balbezit. Kruusmann passt de bal met de wreef. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:6

34e minuut.
Alava met de inworp. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak geeft de bal voor. Kulbilge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulbilge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alava kopt de bal weg. Berberović controleert de bal met de borst. Rozhukaniec is nu in balbezit. Berberović onderschept slim de pass. Berberović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak speelt de bal door. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:7

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leśniowski met een snelle inworp. Pikul bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Koczot trapt de bal weg van het doel. Kruusmann kopt de bal weg. Berberović controleert de bal met de borst. Berberović schiet op doel. Koczot bokst de bal weg.

45e minuut.
Alava geeft een lange en hoge pass. Kulbilge speelt de bal door. Banai rent richting de bal. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomboo 92%, F.C.Filip.An.Rob. 8%.
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:8

47e minuut.
Kruusmann passt de bal in één keer door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Berberović rent richting de bal. Berberović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Koczot trapt de bal weg. Kruusmann kopt de bal weg. Berberović rent richting de bal. Berberović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Koczot trapt de bal weg van het doel. Kulbilge kopt de bal weg. Berberović rent richting de bal. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Banai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kulbilge de bal. Kulbilge geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Berberović de bal onder controle te krijgen. Berberović draait met de bal, schiet en ... Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović is nu in balbezit. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Alava geeft de bal voor. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Berberović is nu in balbezit. Berberović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Koczot met een harde bal richting middenveld. Banai speelt de bal door. Klungelig pakt Leśniowski de bal. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Berberović is nu in balbezit. Koczot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berberović rent richting de bal. Berberović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:9

60e minuut.
Leśniowski passt de bal in één keer door. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak is nu in balbezit. Berberović rent richting de bal. Berberović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:10

63e minuut.
Banai speelt de bal door. Kulbilge probeert naar een medespeler te passen. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rozhukaniec de bal onder controle te krijgen. Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kulbilge met een snelle inworp. Kruusmann is nu in balbezit. Kruusmann passt de bal met de wreef. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rozhukaniec kopt de bal weg. Kulbilge speelt de bal door. Berberović bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberović haalt uit met een fantastische trap. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:11

73e minuut.
Alava rent richting de bal. Alava passt de bal zonder na te denken. Berberović is nu in balbezit. Berberović schiet op doel. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Daar is Alava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alava probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Listewski kan de bal niet met de borst controleren. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:12

78e minuut.
Listewski trapt de bal weg. Banai bereikt de bal nog maar net als eerste. Banai passt de bal met de wreef. Kulbilge heeft problemen om de bal te vangen. Kulbilge geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Berberović de bal. Berberović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:13

82e minuut.
Łatkowski rent richting de bal. Berberović is nu in balbezit. Łatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak passt de bal met de wreef. Berberović rent richting de bal. Berberović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:14

85e minuut.
Mazurczak geeft de bal voor. Kulbilge is nu in balbezit. Kulbilge geeft een lange en hoge pass. Berberović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomboo 86%, F.C.Filip.An.Rob. 14%.
Lomboo - F.C.Filip.An.Rob. 0:15