Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lomboo Lasowiak Studzieniec
Normal Tactiek zibi
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 50.9
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Cuenca geeft de bal voor. Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Rolczak rent richting de bal. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. Koczot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuenca neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obrejan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:1

3e minuut.
Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec rent richting de bal. Zencefil verovert de bal door een tackle van achteren. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:2

5e minuut.
McGrath kopt de bal weg. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Listewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obrejan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Obrejan kan niet meer verder spelen. van der Wiel komt het veld opgelopen. Maneiro met een snel genomen vrije trap. Zencefil rent richting de bal. Zencefil draait met de bal, schiet en ... Koczot bokst de bal weg.

7e minuut.
Daar is Cuenca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuenca geeft een hoge lob. Listewski heeft problemen om de bal te vangen. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. Koczot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Rozhukaniec geeft de bal voor. Inworp. Cuenca met de inworp. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bombardier kopt de bal weg. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath passt de bal zonder na te denken. Daar is van der Wiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

13e minuut.
Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel heeft problemen om de bal te vangen. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:3

15e minuut.
van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McGrath neemt de hoekschop. Zencefil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:4

17e minuut.
Zencefil kopt de bal weg. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca geeft een lange en hoge pass. Zencefil heeft problemen om de bal te vangen. Zencefil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. Listewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuenca zal de hoekschop nemen. Zencefil kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bombardier kopt de bal weg. McGrath is nu in balbezit. McGrath speelt de bal door. Klungelig pakt van der Wiel de bal. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rozhukaniec trapt de bal weg van het doel. McGrath kopt de bal weg. Rolczak heeft problemen om de bal te vangen. Rolczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:5

26e minuut.
Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca speelt de bal door. Rolczak heeft problemen om de bal te vangen. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rozhukaniec trapt de bal weg van het doel. McGrath kopt de bal weg. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:6

34e minuut.
Maneiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miłkowski de bal. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil schiet op doel. Rozhukaniec probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Maneiro passt de bal met de wreef. McGrath is nu in balbezit. McGrath passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maneiro de bal. Maneiro speelt de bal door. Koczot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Maneiro kopt de bal weg. Rozhukaniec probeert de bal met de borst te controleren. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil schiet op doel. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:7

37e minuut.
Łatkowski is nu in balbezit. Cuenca rent richting de bal. Cuenca passt de bal zonder na te denken. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. van der Wiel maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Listewski de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rolczak heeft problemen om de bal te vangen. Pikul rent richting de bal. Rolczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rolczak draait met de bal, schiet en ... Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koczot trapt de bal weg. McGrath probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
McGrath kopt de bal weg. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca passt de bal met de wreef. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomboo 85%, Lasowiak Studzieniec 15%.
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:7

46e minuut.
Maneiro probeert naar een medespeler te passen. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikul is nu in balbezit. Rolczak onderschept slim de pass. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Maneiro rent richting de bal. Maneiro passt de bal in één keer door. Zencefil rent richting de bal. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:8

51e minuut.
Koczot met een sublieme pass. Cuenca kopt de bal weg. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak draait met de bal, schiet en ... Rozhukaniec probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Bombardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Maneiro speelt de bal door. Daar is Rolczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
McGrath kopt de bal weg. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak draait met de bal, schiet en ... Rozhukaniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:9

59e minuut.
Młotkowski is nu in balbezit. van der Wiel verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel probeert naar een medespeler te passen. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. Koczot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Maneiro passt de bal met de wreef. Daar is Rolczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolczak schiet op doel. Rozhukaniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koczot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:10

64e minuut.
Leśniowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGrath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cuenca met een snelle inworp. Maneiro probeert naar een medespeler te passen. McGrath met een sublieme pass. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
McGrath met de inworp. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro probeert naar een medespeler te passen. McGrath geeft een hoge lob. Rolczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:11

74e minuut.
Rolczak rent richting de bal. Rolczak passt de bal in één keer door. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil schiet op doel. Paal! Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:12

77e minuut.
Cuenca geeft een lange en hoge pass. van der Wiel speelt de bal door. Daar is Rolczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zencefil is nu in balbezit. Zencefil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Maneiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Rolczak de bal. Listewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak onderschept slim de pass. Rolczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Rozhukaniec de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuenca neemt de hoekschop. van der Wiel krijgt zijn hoofd ertegen. Koczot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:13

87e minuut.
Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil passt de bal in één keer door. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak schiet op doel. Koczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:14

87e minuut.
Oczachowski speelt de bal door. Klungelig pakt Bombardier de bal. Rolczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koczot met een harde bal richting middenveld. McGrath kopt de bal weg. van der Wiel heeft problemen om de bal te vangen. van der Wiel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koczot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomboo 89%, Lasowiak Studzieniec 11%.
Lomboo - Lasowiak Studzieniec 0:14