Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczysta Knurów AC Orły Komorniki
Peszkin Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 19.6
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Torje probeert naar een medespeler te passen. Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych schiet op doel. Stokłosa kopt de bal weg. Wigier geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Kałkus met een harde bal richting middenveld. Modafferi rent richting de bal. Modafferi draait met de bal, schiet en ... Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier passt de bal zonder na te denken. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa geeft een hoge lob. Modafferi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Giertych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modafferi is nu in balbezit. Cuper onderschept slim de pass. Torje onderschept slim de pass. Torje haalt uit met een fantastische trap. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczysta Knurów - AC Orły Komorniki 1:0

13e minuut.
Kiciak speelt de bal door. Laskowski heeft problemen om de bal te vangen. Modafferi verovert de bal door een tackle van achteren. Modafferi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Modafferi is nu in balbezit. Banan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Modafferi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Modafferi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczysta Knurów - AC Orły Komorniki 2:0

22e minuut.
Banan met een sublieme pass. Kuńdzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych onderschept slim de pass. Modafferi rent richting de bal. Modafferi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Muzyka verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka probeert naar een medespeler te passen. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczysta Knurów - AC Orły Komorniki 3:0

34e minuut.
Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje speelt de bal door. Modafferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modafferi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Stokłosa probeert naar een medespeler te passen. Modafferi rent richting de bal. Lód is nu in balbezit. Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wigier is nu in balbezit. Przerada verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka onderschept slim de pass. Modafferi is nu in balbezit. Modafferi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Przerada met de inworp. Manuszak is nu in balbezit. Giertych begaat een overtreding. Giertych krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczysta Knurów 26%, AC Orły Komorniki 74%.
Wieczysta Knurów - AC Orły Komorniki 3:0

49e minuut.
Muzyka geeft een hoge lob. Daar is Modafferi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modafferi verovert de bal door een tackle van achteren. Modafferi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bobkowski is nu in balbezit. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa probeert naar een medespeler te passen. Modafferi rent richting de bal. Modafferi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Torje passt de bal zonder na te denken. Modafferi heeft problemen om de bal te vangen. Modafferi geeft een lange en hoge pass. Wigier probeert de bal met de borst te controleren. Wigier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kałkus speelt de bal door. Muzyka kopt de bal weg. Przerada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Modafferi is nu in balbezit. Modafferi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cuper rent richting de bal. Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier speelt de bal door. Modafferi rent richting de bal. Modafferi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wigier passt de bal met de wreef. Giertych is nu in balbezit. Giertych probeert naar een medespeler te passen. Modafferi is nu in balbezit. Modafferi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Giertych passt de bal zonder na te denken. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier passt de bal in één keer door. Modafferi is nu in balbezit. Modafferi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczysta Knurów - AC Orły Komorniki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczysta Knurów 21%, AC Orły Komorniki 79%.
Wieczysta Knurów - AC Orły Komorniki 4:0