Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bomagol Wściekłe jaguary
bgol4 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
61.8 gemiddelde waardering 59.4
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Grigoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoryan geeft een hoge lob. Persani speelt de bal door. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nilă rent richting de bal. Nilă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Constantin geeft een hoge lob. Utkan rent richting de bal. Persani begaat een overtreding. Persani krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Nilă passt de bal met de wreef. Persani met een sublieme pass. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap. Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dubuś geeft de bal voor. Tokgözlü rent richting de bal. Cavalcante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tokgözlü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwilecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Wściekłe jaguary 1:0

34e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár onderschept slim de pass. Gombár geeft een hoge lob. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bomagol - Wściekłe jaguary 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 32%, Wściekłe jaguary 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bomagol - Wściekłe jaguary 1:1

47e minuut.
Potoczak is nu in balbezit. Potoczak geeft de bal voor. Gaissert geeft een lange en hoge pass. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ... Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár begaat een overtreding. Gombár krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kwilecki passt de bal zonder na te denken. Dubuś is nu in balbezit. Constantin is nu in balbezit. Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko geeft de bal voor. Kilar rent richting de bal. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis schiet op doel. Zuch bokst de bal weg.

72e minuut.
Tuomola speelt de bal door. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki begaat een overtreding. Reis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Kwilecki met een sublieme pass. Cox rent richting de bal. Cox geeft een hoge lob. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Freguês trapt de bal weg van het doel. Tuomola is nu in balbezit. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar geeft een hoge lob. Tokgözlü krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Utkan verovert de bal door een tackle van achteren. Utkan met een sublieme pass. Dévánszki heeft problemen om de bal te vangen. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 25%, Wściekłe jaguary 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bomagol - Wściekłe jaguary 1:1