Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eclipse3.8 Champions Małoszywka
moja Tactiek Mistrzowska
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 41.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dražić rent richting de bal. Dražić passt de bal zonder na te denken. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sitku rent richting de bal. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński passt de bal met de wreef. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Krykwiński kan de bal niet met de borst controleren. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Luoma-aho passt de bal met de wreef. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz probeert naar een medespeler te passen. Sitku is nu in balbezit. Sitku geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz speelt de bal door. Sitku rent richting de bal. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Champions Małoszywka 1:0

37e minuut.
Kozianowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas onderschept slim de pass. Mamlas geeft een hoge lob. Jiménez Sancho krijgt zijn hoofd ertegen. Samojeden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Boněčka de bal. Guercini is nu in balbezit. Guercini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 48%, Champions Małoszywka 52%.
Eclipse3.8 - Champions Małoszywka 1:0

57e minuut.
Armeanca geeft een lange en hoge pass. Daar is Nøhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitku rent richting de bal. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Champions Małoszywka 2:0

58e minuut.
Fagotti komt het veld opgelopen. Kozioł komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mańk onderschept slim de pass. Mańk speelt de bal door. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Champions Małoszywka 3:0

62e minuut.
Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal zonder na te denken. Mamlas heeft problemen om de bal te vangen. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski geeft een lange en hoge pass. Fagotti rent richting de bal. Fagotti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Champions Małoszywka 3:1

67e minuut.
Lato komt het veld opgelopen. Badura komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kiełbowicz geeft een lange en hoge pass. Badura kopt de bal weg. Guercini is nu in balbezit. Luoma-aho onderschept slim de pass. Luoma-aho geeft een hoge lob. Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mańk rent richting de bal. Mańk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Champions Małoszywka 4:1

77e minuut.
Inworp. Łączka komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz passt de bal in één keer door. Kozioł rent richting de bal. Kozioł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Ghadbhum trapt de bal weg van het doel. Luoma-aho geeft een lange en hoge pass. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Champions Małoszywka 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 42%, Champions Małoszywka 58%.
Eclipse3.8 - Champions Małoszywka 5:1