Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions Małoszywka Eclipse3.8
Mistrzowska Tactiek moja
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
44.7 gemiddelde waardering 48.4
good Schieten very good
very good Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski geeft een lange en hoge pass. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho kan de bal niet met de borst controleren. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Samojeden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guercini is nu in balbezit. Guercini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mamlas met een sublieme pass. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho passt de bal in één keer door. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca speelt de bal door. Sitku is nu in balbezit. Sitku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Eclipse3.8 0:1

22e minuut.
Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yébenes. Kiełbowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Armeanca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kozioł springt en kopt de bal. Ghadbhum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Eclipse3.8 0:2

29e minuut.
Nøhr geeft een lange en hoge pass. Dražić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiménez Sancho. Jiménez Sancho krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kapucha kopt de bal weg. Tomankiewicz rent richting de bal. Guercini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guercini krijgt een gele kaart. Tomankiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomankiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kozioł maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pucheta met een snelle inworp. Kiełbowicz geeft de bal voor. Kozianowski heeft problemen om de bal te vangen. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 66%, Eclipse3.8 34%.
Champions Małoszywka - Eclipse3.8 0:2

49e minuut.
Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz rent richting de bal. Kozioł is nu in balbezit. Kiełbowicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kozioł de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kozioł stond buitenspel. Zawistowski komt het veld opgelopen. Agăfiţei komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kapucha is nu in balbezit. Kozioł verovert de bal door een tackle van achteren. Kozioł met een sublieme pass. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell geeft een lange en hoge pass. Ghadbhum bokst de bal weg. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kapucha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawistowski met de inworp. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nøhr rent richting de bal. Nøhr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawistowski met een snelle inworp. Kiełbowicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Eclipse3.8 0:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagotti komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łączka komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badura komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Dolibowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomankiewicz rent richting de bal. Guercini verovert de bal door een tackle van achteren. Guercini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagotti verovert de bal door een tackle van achteren. Guercini is nu in balbezit. Guercini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Hassell kopt de bal weg. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nøhr begaat een overtreding. Nøhr krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krykwiński zal de hoekschop nemen. Guercini kopt de bal weg. Samojeden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Fagotti is nu in balbezit. Fagotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Eclipse3.8 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 47%, Eclipse3.8 53%.
Champions Małoszywka - Eclipse3.8 1:3