Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mount blanc Młodzi Zgryźliwi Tetrycy
1 Tactiek safe pace 4
51% Balbezit 49%
4% Spel op eigen helft 96%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten adequate
adequate Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Fáy is nu in balbezit. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy rent richting de bal. Fáy draait met de bal, schiet en ... Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 1:0

2e minuut.
Ranic geeft de bal voor. Lechner kopt de bal weg. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy schiet op doel. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tassos speelt de bal door. Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maumavičius speelt de bal door. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu met een sublieme pass. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fáy is nu in balbezit. Fáy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 2:0

7e minuut.
Piwko rent richting de bal. Inworp. Tassos met een snelle inworp. Fáy rent richting de bal. Fáy draait met de bal, schiet en ... Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Adang passt de bal zonder na te denken. Tassos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębicki maakt een afschuwelijke overtreding. Zębicki krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Tassos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lechner met een snel genomen vrije trap. Önür probeert naar een medespeler te passen. Rudawski kopt de bal weg. Fáy rent richting de bal. Fáy draait met de bal, schiet en ... Önür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 3:0

9e minuut.
Velicu probeert naar een medespeler te passen. Maumavičius met een sublieme pass. Fáy rent richting de bal. Fáy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kusak geeft de bal voor. Lechner is nu in balbezit. Lechner geeft een hoge lob. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 4:0

15e minuut.
Fáy rent richting de bal. Adang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fáy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lechner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maumavičius schiet op doel. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 5:0

16e minuut.
Skarżyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tassos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Fáy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simoiu is nu in balbezit. Fáy is nu in balbezit. Fáy draait met de bal, schiet en ... Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Fáy rent richting de bal. Adang begaat een overtreding. Fáy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lechner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maumavičius haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Önür probeert naar een medespeler te passen. Tassos kopt de bal weg. Fáy rent richting de bal. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Moscoso is nu in balbezit. Moscoso passt de bal in één keer door. Fáy is nu in balbezit. Fáy haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 6:0

28e minuut.
Maumavičius is nu in balbezit. Maumavičius probeert naar een medespeler te passen. Fáy rent richting de bal. Fáy haalt uit met een fantastische trap. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Simoiu rent richting de bal. Simoiu probeert naar een medespeler te passen. Fáy is nu in balbezit. Fáy schiet op doel. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 7:0

31e minuut.
Tassos met een snelle inworp. Simoiu speelt de bal door. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy draait met de bal, schiet en ... Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 8:0

33e minuut.
Klungelig pakt Licznierski de bal. Inworp. Tassos met de inworp. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy draait met de bal, schiet en ... Önür bokst de bal weg.

33e minuut.
Polak probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tassos met de inworp. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fáy springt en kopt de bal. Simoiu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tassos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maumavičius kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Simoiu passt de bal met de wreef. Cajić rent richting de bal. Cajić geeft een hoge lob. Fáy rent richting de bal. Fáy haalt uit met een fantastische trap. Önür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is Maumavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maumavičius passt de bal met de wreef. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 9:0

45e minuut.
Lechner speelt de bal door. Moscoso rent richting de bal. Moscoso passt de bal in één keer door. Maumavičius is nu in balbezit. Maumavičius haalt uit met een fantastische trap. Önür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fáy de bal. Simoiu rent richting de bal. Simoiu schiet op doel. Fáy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mount blanc 5%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 95%.
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 10:0

48e minuut.
Simoiu speelt de bal door. Daar is Cajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cajić speelt de bal door. Fáy heeft problemen om de bal te vangen. Fáy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fáy is nu in balbezit. Fáy schiet op doel. Önür bokst de bal weg. Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maumavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 11:0

51e minuut.
Tassos met een snelle inworp. Fáy speelt de bal door. Maumavičius rent richting de bal. Maumavičius schiet op doel. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Maumavičius probeert naar een medespeler te passen. Jeretin probeert naar een medespeler te passen. Önür met een sublieme pass. Fáy probeert de bal met de borst te controleren. Fáy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu passt de bal met de wreef. Maumavičius met een sublieme pass. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 12:0

58e minuut.
Adang passt de bal in één keer door. Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu speelt de bal door. Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maumavičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maumavičius rent richting de bal. Maumavičius haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Önür met een sublieme pass. Tassos kopt de bal weg. Fáy rent richting de bal. Fáy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 13:0

60e minuut.
Tassos met de inworp. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy passt de bal in één keer door. Simoiu rent richting de bal. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tassos is nu in balbezit. Tassos geeft een lange en hoge pass. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy draait met de bal, schiet en ... Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cajić is nu in balbezit. Velicu is nu in balbezit. Velicu passt de bal met de wreef. Fáy is nu in balbezit. Fáy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Inworp. Wielebny komt het veld opgelopen. Tassos met een snelle inworp. Fáy probeert de bal met de borst te controleren. Fáy draait met de bal, schiet en ... Önür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu met een sublieme pass. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 14:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tassos met een snelle inworp. Fáy rent richting de bal. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 15:0

73e minuut.
Tassos passt de bal met de wreef. Maumavičius probeert de bal aan de voet te houden. Maumavičius met een sublieme pass. Klungelig pakt Simoiu de bal. Fáy rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tassos rent richting de bal. Tassos passt de bal in één keer door. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 16:0

77e minuut.
Fáy speelt de bal door. Simoiu controleert de bal met de borst. Fáy rent richting de bal. Fáy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 17:0

78e minuut.
Fáy is nu in balbezit. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 18:0

80e minuut.
Lechner verovert de bal door een tackle van achteren. Lechner probeert naar een medespeler te passen. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu rent richting de bal. Simoiu schiet op doel. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fáy de bal. Fáy haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 19:0

81e minuut.
Skipsey komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Fáy heeft problemen om de bal te vangen. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Adang speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tassos zal de hoekschop nemen. Önür bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Adang de bal. Tassos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fáy de bal. Fáy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 20:0

86e minuut.
Tassos passt de bal zonder na te denken. Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maumavičius probeert naar een medespeler te passen. Fáy heeft problemen om de bal te vangen. Fáy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 21:0

87e minuut.
Tassos met de inworp. Fáy is nu in balbezit. Simoiu rent richting de bal. Simoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fáy met een sublieme pass. Jeretin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeretin passt de bal met de wreef. Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maumavičius haalt uit met een fantastische trap. Önür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mount blanc 4%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 96%.
Mount blanc - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 21:0