Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy Mount blanc
safe pace 2 Tactiek 1
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten very good
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


7e minuut.
Együd met een sublieme pass. Cajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajić geeft een lange en hoge pass. Kobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobras verovert de bal door een tackle van achteren. Kobras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jabłczyński is nu in balbezit. Tassos rent richting de bal. Tassos passt de bal met de wreef. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo schiet op doel. García Doreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowski geeft de bal voor. Favalli speelt de bal door. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ... García Doreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
García Doreste met een harde bal richting middenveld. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo passt de bal zonder na te denken. Együd rent richting de bal. Együd met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Együd speelt de bal door. Fáy rent richting de bal. Fáy schiet op doel. García Doreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:1

18e minuut.
Bernandes probeert naar een medespeler te passen. Együd bereikt de bal nog maar net als eerste. Együd probeert naar een medespeler te passen. Fáy is nu in balbezit. Fáy haalt uit met een fantastische trap. García Doreste bokst de bal weg.

21e minuut.
Cajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajić passt de bal zonder na te denken. Jeretin met een sublieme pass. Fáy rent richting de bal. Fáy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Trujillo passt de bal met de wreef. Fáy is nu in balbezit. Fáy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:2

30e minuut.
Tassos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Együd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Együd schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:3

38e minuut.
Bernandes is nu in balbezit. Kobras onderschept slim de pass. Kobras speelt de bal door. Fáy rent richting de bal. Fáy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:4

44e minuut.
Piwko geeft een lange en hoge pass. Együd speelt de bal door. Fáy rent richting de bal. Fáy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 76%, Mount blanc 24%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:4

46e minuut.
Skarżyński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Együd is nu in balbezit. Együd met een sublieme pass. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:5

48e minuut.
Ranic geeft een hoge lob. Fáy kopt de bal weg. Együd is nu in balbezit. Együd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:6

50e minuut.
Bernandes rent richting de bal. Bernandes met een sublieme pass. Együd rent richting de bal. Együd geeft de bal voor. Fáy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:7

52e minuut.
Gottwald geeft de bal voor. Kobras kopt de bal weg. Együd geeft een lange en hoge pass. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo draait met de bal, schiet en ... García Doreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fáy is nu in balbezit. Fáy haalt uit met een fantastische trap. García Doreste probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:8

56e minuut.
Együd probeert naar een medespeler te passen. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo met een sublieme pass. Fáy is nu in balbezit. Fáy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ranic geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tassos met de inworp. Trujillo geeft een hoge lob. Fáy springt en kopt de bal. García Doreste probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bernandes met een sublieme pass. Együd probeert naar een medespeler te passen. Fáy is nu in balbezit. Fáy schiet op doel. García Doreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:9

64e minuut.
Favalli heeft problemen om de bal te vangen. Favalli geeft een hoge lob. Fáy rent richting de bal. Fáy draait met de bal, schiet en ... García Doreste werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:10

67e minuut.
Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński passt de bal met de wreef. Együd rent richting de bal. Együd draait met de bal, schiet en ... García Doreste probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:11

71e minuut.
Favalli rent richting de bal. Tassos met een sublieme pass. Trujillo rent richting de bal. Fáy heeft problemen om de bal te vangen. Fáy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 0:12

76e minuut.
Tassos passt de bal in één keer door. Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Együd met een sublieme pass. Fáy rent richting de bal. Fáy draait met de bal, schiet en ... García Doreste kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. García Doreste trapt de bal weg van het doel. Kobras is nu in balbezit. Kobras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 1:12

90e minuut.
Tassos heeft problemen om de bal te vangen. Tassos speelt de bal door. Együd rent richting de bal. Együd haalt uit met een fantastische trap. García Doreste werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 79%, Mount blanc 21%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Mount blanc 1:12