Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tetetka SC _POLONIA_BYTOM_
tr5 Tactiek 541
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
37.5 gemiddelde waardering 37.8
zwak Schieten matig
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Komódi is nu in balbezit. Erciyes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komódi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popiela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ... Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Klepić de bal. De Maio is nu in balbezit. Klepić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klepić krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Østerhus geeft de bal voor. Matusewicz kopt de bal weg. De Maio is nu in balbezit. De Maio geeft de bal voor. Pool maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Komódi passt de bal zonder na te denken. Leyman is nu in balbezit. Cosmin rent richting de bal. Leyman verovert de bal door een tackle van achteren. Leyman schiet op doel. Bull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Boca is nu in balbezit. Boca geeft een lange en hoge pass. Østerhus kopt de bal weg. Leyman rent richting de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tetetka SC 45%, _POLONIA_BYTOM_ 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tetetka SC - _POLONIA_BYTOM_ 0:0

49e minuut.
Klepić geeft de bal voor. Cosmin is nu in balbezit. Ələkbərov is nu in balbezit. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - _POLONIA_BYTOM_ 1:0

80e minuut.
Komódi met een sublieme pass. Popiela is nu in balbezit. Popiela passt de bal in één keer door. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Popiela met een snelle inworp. Komódi rent richting de bal. Erciyes maakt een afschuwelijke overtreding. Erciyes krijgt een gele kaart. Komódi raakt geblesseerd tijdens het duel. Popiela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Komódi rent richting de bal. Komódi passt de bal zonder na te denken. Zaldívar speelt de bal door. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tetetka SC 53%, _POLONIA_BYTOM_ 47%.
Tetetka SC - _POLONIA_BYTOM_ 1:0