Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions Małoszywka Wściekłe jaguary
Mistrzowska Tactiek 433
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
42.5 gemiddelde waardering 59.5
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski passt de bal met de wreef. Yébenes is nu in balbezit. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă draait met de bal, schiet en ... Ghadbhum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski geeft een hoge lob. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sapena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis rent richting de bal. Reis schiet op doel. Ghadbhum maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kozianowski geeft een lange en hoge pass. Tuomola kopt de bal weg. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani rent richting de bal. Persani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Krykwiński probeert de bal aan de voet te houden. Gombár probeert naar een medespeler te passen. Yébenes onderschept slim de pass. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel. Ghadbhum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Persani passt de bal in één keer door. Tuomola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomola passt de bal met de wreef. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis draait met de bal, schiet en ... Ghadbhum bokst de bal weg.

18e minuut.
Mamlas rent richting de bal. Mamlas geeft een hoge lob. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. Freguês probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gaissert rent richting de bal. Gaissert geeft de bal voor. Persani kopt de bal weg. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Ghadbhum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Jiménez Sancho rent richting de bal. Constantin speelt de bal door. Cavalcante geeft een hoge lob. Reis kan de bal niet met de borst controleren. Reis schiet op doel. Ghadbhum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Dziaduszko heeft problemen om de bal te vangen. Mamlas begaat een overtreding. Dziaduszko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziaduszko met een snel genomen vrije trap. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Nøhr probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dziaduszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Yébenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Wściekłe jaguary 0:1

32e minuut.
Jiménez Sancho speelt de bal door. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Kapucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Krykwiński heeft problemen om de bal te vangen. Krykwiński probeert naar een medespeler te passen. Mamlas probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Yébenes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Persani is nu in balbezit. Persani haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Yébenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 64%, Wściekłe jaguary 36%.
Champions Małoszywka - Wściekłe jaguary 0:1

47e minuut.
Reis rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuomola neemt de hoekschop. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dziaduszko geeft een hoge lob. Nøhr kopt de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel. Ghadbhum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Wściekłe jaguary 0:2

56e minuut.
Buitenspel voor Reis. Goede buitenspelval van de verdediging. Fagotti komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Grigoryan neemt vlug de vrije trap. Persani kopt de bal weg. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Wściekłe jaguary 0:3

61e minuut.
Constantin geeft een hoge lob. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis schiet op doel. Ghadbhum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Wściekłe jaguary 0:4

65e minuut.
Cavalcante kopt de bal weg. Klungelig pakt Gombár de bal. Gombár passt de bal zonder na te denken. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Buitenspel voor Nilă. Goede buitenspelval van de verdediging. Badura komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Grigoryan kopt de bal weg. Constantin probeert de bal aan de voet te houden. Fagotti is nu in balbezit. Fagotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Wściekłe jaguary 1:4

73e minuut.
Tuomola kopt de bal weg. Sapena rent richting de bal. Reis onderschept slim de pass. Persani rent richting de bal. Persani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łączka komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Sapena de bal. Persani is nu in balbezit. Persani passt de bal zonder na te denken. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel. Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Persani rent richting de bal. Yébenes verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă onderschept slim de pass. Nilă draait met de bal, schiet en ... Ghadbhum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Wściekłe jaguary 1:5

88e minuut.
Mamlas is nu in balbezit. Mamlas passt de bal in één keer door. Yébenes heeft problemen om de bal te vangen. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel. Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziaduszko zal de hoekschop nemen. Nilă maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghadbhum bokst de bal weg.

89e minuut.
Nøhr met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziaduszko zal de hoekschop nemen. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Ghadbhum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 59%, Wściekłe jaguary 41%.
Champions Małoszywka - Wściekłe jaguary 1:5