Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eclipse3.8 FC Bomagol
moja Tactiek bgol4
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.6 gemiddelde waardering 62.8
solid Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Tomankiewicz speelt de bal door. Chodkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cox met een sublieme pass. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca heeft problemen om de bal te vangen. Armeanca geeft de bal voor. Sitku maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc geeft de bal voor. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - FC Bomagol 0:1

18e minuut.
Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz passt de bal in één keer door. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Boněčka met een sublieme pass. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki passt de bal met de wreef. Welc is nu in balbezit. Welc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel. Samojeden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - FC Bomagol 0:2

29e minuut.
Sitku is nu in balbezit. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Samojeden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Samojeden speelt de bal door. Welc kopt de bal weg. Klungelig pakt Tejnóra de bal. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś geeft een lange en hoge pass. Samojeden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Tejnóra onderschept slim de pass. Tejnóra speelt de bal door. Potoczak rent richting de bal. Mańk verovert de bal door een tackle van achteren. Mańk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 67%, FC Bomagol 33%.
Eclipse3.8 - FC Bomagol 0:2

50e minuut.
Cox probeert naar een medespeler te passen. Dubuś is nu in balbezit. Kwilecki is nu in balbezit. Welc rent richting de bal. Welc met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. Dražić onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Potoczak passt de bal zonder na te denken. Welc is nu in balbezit. Luoma-aho rent richting de bal. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Armeanca is nu in balbezit. Armeanca geeft een hoge lob. Inworp. Kilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cox geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dévánszki geeft een lange en hoge pass. Tejnóra heeft problemen om de bal te vangen. Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - FC Bomagol 0:3

60e minuut.
Kozioł komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kilar met een snelle inworp. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox speelt de bal door. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Samojeden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Welc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Kwilecki speelt de bal door. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Welc is nu in balbezit. Welc probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel. Samojeden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - FC Bomagol 0:4

86e minuut.
Kiełbowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zawistowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Armeanca geeft de bal voor. Sitku rent richting de bal. Dévánszki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dévánszki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 69%, FC Bomagol 31%.
Eclipse3.8 - FC Bomagol 0:4