Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bomagol Eclipse3.8
bgol4 Tactiek moja
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 48.7
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Kiełbowicz speelt de bal door. Pucheta rent richting de bal. Pucheta speelt de bal door. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Welc rent richting de bal. Welc passt de bal zonder na te denken. Kwilecki speelt de bal door. Gavrailov rent richting de bal. Gavrailov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Welc geeft een hoge lob. Gavrailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dražić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrailov verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrailov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Eclipse3.8 1:0

15e minuut.
Cox probeert naar een medespeler te passen. Gavrailov rent richting de bal. Tejnóra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tejnóra krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Utkan geeft de bal voor. Dražić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dražić passt de bal zonder na te denken. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Armeanca geeft een hoge lob. Kilar is nu in balbezit. Kozioł onderschept slim de pass. Kozioł draait met de bal, schiet en ... Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Dévánszki met een sublieme pass. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar passt de bal met de wreef. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü passt de bal zonder na te denken. Samojeden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gavrailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrailov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Eclipse3.8 2:0

36e minuut.
Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc passt de bal zonder na te denken. Gavrailov is nu in balbezit. Gavrailov draait met de bal, schiet en ... Samojeden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Eclipse3.8 3:0

37e minuut.
Chodkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Kwilecki speelt de bal door. Welc rent richting de bal. Welc passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gavrailov is nu in balbezit. Gavrailov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chodkiewicz kopt de bal weg. Dražić heeft problemen om de bal te vangen. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü geeft een hoge lob. Gavrailov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Samojeden trapt de bal weg. Kwilecki kopt de bal weg. Gavrailov is nu in balbezit. Gavrailov haalt uit met een fantastische trap. Samojeden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Eclipse3.8 4:0

43e minuut.
Kilar geeft een lange en hoge pass. Daar is Boněčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Samojeden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Eclipse3.8 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 28%, Eclipse3.8 72%.
FC Bomagol - Eclipse3.8 5:0

54e minuut.
Kilar onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü schiet op doel. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Hassell rent richting de bal. Hassell passt de bal met de wreef. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Eclipse3.8 5:1

65e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Kiełbowicz rent richting de bal. Kwilecki onderschept slim de pass. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Cox geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tokgözlü passt de bal in één keer door. Kwilecki speelt de bal door. Klungelig pakt Gavrailov de bal. Gavrailov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Eclipse3.8 6:1

72e minuut.
Chodkiewicz onderschept slim de pass. Chodkiewicz geeft een lange en hoge pass. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Eclipse3.8 7:1

74e minuut.
Potoczak geeft een lange en hoge pass. Gavrailov kopt de bal weg. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Samojeden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Eclipse3.8 8:1

75e minuut.
Welc met een sublieme pass. Gavrailov is nu in balbezit. Gavrailov geeft een lange en hoge pass. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Eclipse3.8 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 32%, Eclipse3.8 68%.
FC Bomagol - Eclipse3.8 9:1