Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy Tetetka SC
LJ2 Tactiek tr5
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 38.8
excellent Schieten weak
very good Passen average
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Kusak kopt de bal weg. Wojtarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gottwald rent richting de bal. Kobras rent richting de bal. Kobras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Leyman rent richting de bal. Leyman passt de bal in één keer door. Kunduracı rent richting de bal. Ələkbərov onderschept slim de pass. Ələkbərov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klepić kopt de bal weg. Leyman heeft problemen om de bal te vangen. Licznierski is nu in balbezit. Leyman onderschept slim de pass. Leyman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Matusewicz geeft een hoge lob. Inworp. Twardzik met de inworp. Gottwald geeft een hoge lob. Kobras maakt een snoekduik en kopt de bal. Zimnawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Zaldívar onderschept slim de pass. Zaldívar passt de bal in één keer door. Klepić probeert naar een medespeler te passen. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. García Doreste probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kobras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojtarowicz. Kobras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojtarowicz geeft een lange en hoge pass. Gottwald zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kobras is nu in balbezit. Kobras schiet op doel. Zimnawoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Zaldívar rent richting de bal. Kusak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusak passt de bal in één keer door. Kobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobras schiet op doel. Zimnawoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 33%, Tetetka SC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Tetetka SC 0:0

46e minuut.
Skarżyński komt het veld opgelopen. Klimowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Niţescu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Gottwald geeft de bal voor. Matusewicz is nu in balbezit. Niţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. Zimnawoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Tetetka SC 1:0

64e minuut.
Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı geeft een hoge lob. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. Zimnawoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Tetetka SC 2:0

72e minuut.
Kobras is nu in balbezit. Kobras passt de bal in één keer door. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Matusewicz de bal onder controle te krijgen. Zimnawoda bokst de bal weg.

75e minuut.
Kobras kan de bal niet met de borst controleren. Niţescu is nu in balbezit. Krupski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niţescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobras neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
van Burik is nu in balbezit. van Burik passt de bal met de wreef. Kobras is nu in balbezit. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Tetetka SC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 31%, Tetetka SC 69%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Tetetka SC 3:0