Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bomagol Champions Małoszywka
bgol4 Tactiek Mistrzowska
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 41.1
solid Schieten adequate
very good Passen good
excellent Verdedigen average


5e minuut.
Cox kopt de bal weg. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki passt de bal zonder na te denken. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Yébenes verovert de bal door een tackle van achteren. Yébenes speelt de bal door. Kozianowski rent richting de bal. Tokgözlü onderschept slim de pass. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tokgözlü geeft de bal voor. Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Yébenes rent richting de bal. Kozianowski probeert naar een medespeler te passen. Kilar geeft een lange en hoge pass. Dubuś rent richting de bal. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Champions Małoszywka 1:0

18e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki geeft een hoge lob. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Champions Małoszywka 2:0

25e minuut.
Utkan onderschept slim de pass. Utkan passt de bal met de wreef. Welc is nu in balbezit. Welc geeft een lange en hoge pass. Tokgözlü maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox rent richting de bal. Cox geeft de bal voor. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ghadbhum probeert naar een medespeler te passen. Cox is nu in balbezit. Cox geeft een lange en hoge pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Dubuś passt de bal in één keer door. Welc rent richting de bal. Welc met een sublieme pass. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jiménez Sancho is nu in balbezit. Potoczak verovert de bal door een tackle van achteren. Potoczak geeft een hoge lob. Tokgözlü krijgt zijn hoofd ertegen. Dubuś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Guercini passt de bal in één keer door. Mamlas rent richting de bal. Mamlas passt de bal zonder na te denken. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Champions Małoszywka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 16%, Champions Małoszywka 84%.
FC Bomagol - Champions Małoszywka 2:1

53e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox passt de bal met de wreef. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel. De bal raakt de paal. Yébenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü verovert de bal door een tackle van achteren. Tokgözlü schiet op doel. Ghadbhum probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cox onderschept slim de pass. Cox geeft een lange en hoge pass. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Champions Małoszywka 3:1

57e minuut.
Inworp. Fagotti komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Cox geeft een hoge lob. Sapena is nu in balbezit. Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Champions Małoszywka 4:1

62e minuut.
Welc passt de bal zonder na te denken. Kwilecki geeft een hoge lob. Tokgözlü kopt de bal weg. Dubuś rent richting de bal. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Champions Małoszywka 5:1

67e minuut.
Utkan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fagotti. Utkan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badura komt het veld opgelopen. Utkan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc geeft de bal voor. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Potoczak speelt de bal door. Welc met een sublieme pass. Dubuś rent richting de bal. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Champions Małoszywka 6:1

75e minuut.
Buitenspel voor Dubuś. Goede buitenspelval van de verdediging. Łączka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Chodkiewicz kopt de bal weg. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü speelt de bal door. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar passt de bal zonder na te denken. Cox is nu in balbezit. Cox geeft de bal voor. Welc geeft een lange en hoge pass. Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sapena kopt de bal weg. Utkan heeft problemen om de bal te vangen. Utkan geeft een hoge lob. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc met een sublieme pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Welc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vascu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Potoczak geeft de bal voor. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś speelt de bal door. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Champions Małoszywka 7:1

85e minuut.
Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu geeft de bal voor. Mamlas heeft problemen om de bal te vangen. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kwilecki controleert de bal met de borst. Dolibowski is nu in balbezit. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki geeft de bal voor. Tokgözlü krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 9%, Champions Małoszywka 91%.
FC Bomagol - Champions Małoszywka 7:1