Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions Małoszywka FC Bomagol
Mistrzowska Tactiek bgol4
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
44.4 gemiddelde waardering 65.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Potoczak geeft een lange en hoge pass. Dubuś kopt de bal weg. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 0:1

6e minuut.
Kwilecki speelt de bal door. Cox is nu in balbezit. Cox met een sublieme pass. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ghadbhum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 0:2

16e minuut.
Jiménez Sancho rent richting de bal. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki geeft een lange en hoge pass. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sapena met een harde bal richting middenveld. Cox kopt de bal weg. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü schiet op doel. Ghadbhum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sapena heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Welc zal de hoekschop nemen. Dubuś maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yébenes heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 0:3

26e minuut.
Dubuś rent richting de bal. Dubuś passt de bal zonder na te denken. Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc draait met de bal, schiet en ... Ghadbhum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Welc is nu in balbezit. Sapena met een sublieme pass. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 0:4

32e minuut.
Kilar geeft een hoge lob. Tokgözlü kopt de bal weg. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński speelt de bal door. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. Zuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 1:4

38e minuut.
Guercini controleert de bal met de borst. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki passt de bal zonder na te denken. Potoczak is nu in balbezit. Potoczak geeft een lange en hoge pass. Ghadbhum bokst de bal weg. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 1:5

40e minuut.
Sapena verovert de bal door een tackle van achteren. Kozianowski rent richting de bal. Tokgözlü verovert de bal door een tackle van achteren. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 1:6

43e minuut.
Cox passt de bal zonder na te denken. Tokgözlü rent richting de bal. Yébenes maakt een afschuwelijke overtreding. Yébenes krijgt een gele kaart. Tokgözlü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cox komt bij de bal en schiet. Dubuś maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Nøhr controleert de bal met de borst. Dubuś rent richting de bal. Dubuś passt de bal zonder na te denken. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 88%, FC Bomagol 12%.
Champions Małoszywka - FC Bomagol 1:6

47e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox passt de bal met de wreef. Potoczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoczak probeert naar een medespeler te passen. Welc geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ghadbhum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 1:7

51e minuut.
Cox rent richting de bal. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü passt de bal in één keer door. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Ghadbhum bokst de bal weg.

52e minuut.
Kwilecki met een sublieme pass. Kilar met een sublieme pass. Cox rent richting de bal. Cox geeft de bal voor. Dubuś krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krykwiński met een snelle inworp. Cox is nu in balbezit. Cox geeft de bal voor. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 1:8

58e minuut.
Yébenes is nu in balbezit. Yébenes speelt de bal door. Sapena rent richting de bal. Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Łączka komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mamlas rent richting de bal. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cox de bal. Cox schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Welc rent richting de bal. Welc geeft een hoge lob. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tokgözlü stond buitenspel. Fagotti komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Nøhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapena rent richting de bal. Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 1:9

69e minuut.
Ghadbhum probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki kopt de bal weg. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel. Ghadbhum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 1:10

78e minuut.
Doeltrap. Badura komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox speelt de bal door. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Cox raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vascu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Potoczak is nu in balbezit. Potoczak geeft de bal voor. Dubuś kopt de bal weg. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ghadbhum maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - FC Bomagol 1:11

81e minuut.
Guercini speelt de bal door. Daar is Łączka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yébenes rent richting de bal. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Ghadbhum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dubuś rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Welc neemt de hoekschop. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dévánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Dévánszki geeft de bal voor. Dubuś rent richting de bal. Dubuś geeft een lange en hoge pass. Tokgözlü krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 86%, FC Bomagol 14%.
Champions Małoszywka - FC Bomagol 1:11