Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wściekłe jaguary Eclipse3.8
433 Tactiek moja
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 48.4
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Gaissert geeft een lange en hoge pass. Tejnóra kan de bal niet met de borst controleren. Persani rent richting de bal. Persani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 1:0

7e minuut.
Pucheta met de inworp. Gombár speelt de bal door. Tomankiewicz geeft een lange en hoge pass. Sitku maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 1:1

8e minuut.
Mańk passt de bal met de wreef. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gombár krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Reis de bal. Reis passt de bal in één keer door. Persani speelt de bal door. Klungelig pakt Nilă de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 2:1

15e minuut.
Persani geeft de bal voor. Nilă kopt de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 3:1

19e minuut.
Gombár passt de bal met de wreef. Persani speelt de bal door. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap. Samojeden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 4:1

22e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis passt de bal zonder na te denken. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Persani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 5:1

28e minuut.
Klungelig pakt Persani de bal. Boněčka rent richting de bal. Persani onderschept slim de pass. Persani draait met de bal, schiet en ... Samojeden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 6:1

37e minuut.
Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Dražić verovert de bal door een tackle van achteren. Persani rent richting de bal. Persani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Reis passt de bal met de wreef. Nilă rent richting de bal. Armeanca rent richting de bal. Nilă onderschept slim de pass. Nilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Dražić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dražić geeft de bal voor. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 47%, Eclipse3.8 53%.
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 7:1

46e minuut.
Luoma-aho neemt vlug de vrije trap. Sitku kopt de bal weg. Mańk rent richting de bal. Mańk haalt uit met een fantastische trap. Freguês werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 7:2

47e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Persani is nu in balbezit. Persani probeert naar een medespeler te passen. Reis rent richting de bal. Reis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Persani rent richting de bal. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Samojeden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 8:2

63e minuut.
Reis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kozioł komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis geeft een lange en hoge pass. Persani is nu in balbezit. Persani haalt uit met een fantastische trap. Samojeden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 9:2

66e minuut.
Cruz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Luoma-aho rent richting de bal. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis schiet op doel. De bal raakt de paal. Persani rent richting de bal. Persani passt de bal in één keer door. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Samojeden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 10:2

70e minuut.
Lato komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Persani verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato rent richting de bal. Reis onderschept slim de pass. Reis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 11:2

76e minuut.
Nilă kopt de bal weg. Lato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reis rent richting de bal. Reis draait met de bal, schiet en ... Samojeden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 12:2

80e minuut.
Śnieżek passt de bal zonder na te denken. Persani is nu in balbezit. Persani passt de bal met de wreef. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dražić heeft problemen om de bal te vangen. Nilă rent richting de bal. Armeanca is nu in balbezit. Nilă onderschept slim de pass. Nilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Śnieżek zal de hoekschop nemen. Pucheta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Samojeden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 13:2

85e minuut.
Persani passt de bal zonder na te denken. Dražić rent richting de bal. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă draait met de bal, schiet en ... Samojeden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 14:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 37%, Eclipse3.8 63%.
Wściekłe jaguary - Eclipse3.8 14:2