Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy _POLONIA_BYTOM_
NormaI Tactiek 541
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 37.4
solide Schieten matig
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


14e minuut.
Agebäck geeft een hoge lob. Piecyk geeft een hoge lob. Alioti verovert de bal door een tackle van achteren. Guanyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guanyong rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Erciyes ... Strafschop! Directe rode kaart, Erciyes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Erciyes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Guanyong raakt geblesseerd tijdens het duel. Guanyong legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bull bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - _POLONIA_BYTOM_ 1:0

16e minuut.
Pool heeft problemen om de bal te vangen. Licznierski geeft een hoge lob. Guanyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyong draait met de bal, schiet en ... Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - _POLONIA_BYTOM_ 2:0

28e minuut.
Bimbrowski trapt de bal weg. Haber kopt de bal weg. Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De Maio rent richting de bal. Kunduracı onderschept slim de pass. Kunduracı passt de bal in één keer door. Adal heeft problemen om de bal te vangen. Adal geeft een lange en hoge pass. Bull bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 38%, _POLONIA_BYTOM_ 62%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - _POLONIA_BYTOM_ 2:0

46e minuut.
Zębicki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Doeltrap. Kusak komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Adal rent richting de bal. Haber is nu in balbezit. Adal begaat een overtreding. Adal krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kusak stond buitenspel. Skarżyński komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Østerhus is nu in balbezit. Zębicki is nu in balbezit. Bolla verovert de bal door een tackle van achteren. Østerhus is nu in balbezit. Østerhus geeft de bal voor. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Adal probeert naar een medespeler te passen. Kusak is nu in balbezit. Kusak schiet op doel. Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Alioti is nu in balbezit. Adal verovert de bal door een tackle van achteren. Adal passt de bal zonder na te denken. Guanyong is nu in balbezit. Guanyong haalt uit met een fantastische trap. Bull bokst de bal weg. Kusak is nu in balbezit. Kusak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - _POLONIA_BYTOM_ 3:0

78e minuut.
Biaduń passt de bal in één keer door. Kunduracı is nu in balbezit. Kunduracı passt de bal in één keer door. Kusak heeft problemen om de bal te vangen. Kusak schiet op doel. Bull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kunduracı zal de hoekschop nemen. Guanyong krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Alioti is nu in balbezit. Adal verovert de bal door een tackle van achteren. Adal passt de bal zonder na te denken. Guanyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanyong schiet op doel. Bull bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 48%, _POLONIA_BYTOM_ 52%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - _POLONIA_BYTOM_ 3:0