Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_POLONIA_BYTOM_ Młodzi Zgryźliwi Tetrycy
541 Tactiek tax2 normal
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 47.2
matig Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Agebäck geeft de bal voor. Inworp. Polak met een snelle inworp. Kobras is nu in balbezit. Kobras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 0:1

26e minuut.
Polak kopt de bal weg. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobras verovert de bal door een tackle van achteren. Kobras schiet op doel. Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 0:2

28e minuut.
Bolla met een sublieme pass. Østerhus rent richting de bal. Østerhus probeert naar een medespeler te passen. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Polak rent richting de bal. Haber onderschept slim de pass. Haber speelt de bal door. Bolla rent richting de bal. Haber geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pool rent richting de bal. Pool haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 1:2

42e minuut.
Alioti probeert de bal aan de voet te houden. Kobras controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cosmin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bolla rent richting de bal. Bolla geeft de bal voor. Rudawski kopt de bal weg. Haber geeft de bal voor. García Doreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Skarżyński komt het veld opgelopen. Klimowski komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Østerhus verovert de bal door een tackle van achteren. Østerhus geeft de bal voor. Daar is Rudawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool draait met de bal, schiet en ... García Doreste bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _POLONIA_BYTOM_ 39%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 61%.
_POLONIA_BYTOM_ - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 1:2

56e minuut.
Polak rent richting de bal. Polak probeert naar een medespeler te passen. Kobras heeft problemen om de bal te vangen. Kobras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 1:3

58e minuut.
Polak probeert de bal aan de voet te houden. Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber geeft een hoge lob. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 2:3

63e minuut.
Rudawski onderschept slim de pass. Rudawski probeert naar een medespeler te passen. Haber probeert naar een medespeler te passen. Pool rent richting de bal. Pool haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Østerhus verovert de bal door een tackle van achteren. Østerhus met een sublieme pass. Pool is nu in balbezit. Pool draait met de bal, schiet en ... García Doreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
_POLONIA_BYTOM_ - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 3:3

84e minuut.
Haber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca geeft de bal voor. De Maio bereikt de bal nog maar net als eerste. Narkus is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan probeert naar een medespeler te passen. Kobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Polak rent richting de bal. Polak geeft een hoge lob. Kobras rent richting de bal. Kobras draait met de bal, schiet en ... Bull probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 3:4

90e minuut.
Klungelig pakt Agebäck de bal. Bolla is nu in balbezit. Bolla passt de bal met de wreef. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool draait met de bal, schiet en ... García Doreste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Inworp. De Maio met de inworp. Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber geeft de bal voor. Narkus heeft problemen om de bal te vangen. García Doreste kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pool is nu in balbezit. Pool draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
_POLONIA_BYTOM_ - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _POLONIA_BYTOM_ 33%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
_POLONIA_BYTOM_ - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 4:4