Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy Wściekłe jaguary
safe pace 4 Tactiek 433
48% Balbezit 52%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 66
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 49.4
redelijk Schieten wonderbaarlijk
solide Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko passt de bal met de wreef. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:1

3e minuut.
Tuomola met een snelle inworp. Cavalcante met een sublieme pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:2

4e minuut.
Tuomola met een sublieme pass. Persani met een sublieme pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:3

6e minuut.
Tuomola rent richting de bal. Tuomola passt de bal met de wreef. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:4

7e minuut.
Reis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuomola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomola met een sublieme pass. Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Reis passt de bal zonder na te denken. Persani probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:5

12e minuut.
Persani passt de bal in één keer door. Nilă is nu in balbezit. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:6

14e minuut.
Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko passt de bal zonder na te denken. Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dziaduszko neemt de hoekschop. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Önür probeert naar een medespeler te passen. Zębicki kopt de bal weg. Persani rent richting de bal. Persani schiet op doel. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:7

17e minuut.
Tuomola passt de bal met de wreef. Dziaduszko is nu in balbezit. Persani met een sublieme pass. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ... Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cavalcante is nu in balbezit. Cavalcante passt de bal met de wreef. Dziaduszko is nu in balbezit. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polak met een sublieme pass. Paal! Daar is Önür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziaduszko zal de hoekschop nemen. Nilă krijgt zijn hoofd ertegen. Önür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomola onderschept slim de pass. Tuomola met een sublieme pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Reis de bal. Reis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:8

27e minuut.
Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko speelt de bal door. Persani rent richting de bal. Persani haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:9

29e minuut.
Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani met een sublieme pass. Klungelig pakt Nilă de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:10

30e minuut.
Tuomola speelt de bal door. Daar is Persani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persani probeert naar een medespeler te passen. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Zębicki kopt de bal weg. Polak is nu in balbezit. Persani verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Persani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persani haalt uit met een fantastische trap. Önür bokst de bal weg. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:11

33e minuut.
Piwko geeft een hoge lob. Tuomola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomola passt de bal zonder na te denken. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:12

35e minuut.
Kalán heeft problemen om de bal te vangen. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş geeft de bal voor. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Önür bokst de bal weg. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:13

36e minuut.
Dziaduszko speelt de bal door. Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin passt de bal in één keer door. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:14

39e minuut.
Tuomola rent richting de bal. Tuomola passt de bal met de wreef. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:15

41e minuut.
Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş geeft een hoge lob. Reis kopt de bal weg. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Önür met een harde bal richting middenveld. Inworp. Tuomola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Śnieżek passt de bal met de wreef. Persani speelt de bal door. Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă draait met de bal, schiet en ... Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Polak de bal. Reis met een sublieme pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Reis speelt de bal door. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:16

45e minuut.
Grigoraş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuomola met de inworp. Reis probeert naar een medespeler te passen. Klimowski onderschept slim de pass. Önür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 93%, Wściekłe jaguary 7%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:16

48e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak passt de bal met de wreef. Zębicki heeft problemen om de bal te vangen. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:17

49e minuut.
Tuomola onderschept slim de pass. Tuomola met een sublieme pass. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:18

50e minuut.
Tuomola kopt de bal weg. Klungelig pakt Reis de bal. Reis probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Śnieżek speelt de bal door. Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă schiet op doel. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:19

57e minuut.
Persani kopt de bal weg. Reis rent richting de bal. Reis speelt de bal door. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tuomola met een sublieme pass. Klungelig pakt Constantin de bal. Constantin met een sublieme pass. Reis rent richting de bal. Reis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Polak rent richting de bal. Dziaduszko verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:20

67e minuut.
Reis heeft problemen om de bal te vangen. Reis passt de bal in één keer door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Grigoraş geeft een hoge lob. Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani passt de bal in één keer door. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Önür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nilă rent richting de bal. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:21

71e minuut.
Tuomola kopt de bal weg. Klungelig pakt Reis de bal. Reis speelt de bal door. Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani schiet op doel. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reis rent richting de bal. Reis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:22

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Nilă de bal onder controle te krijgen. Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Persani de bal. Persani draait met de bal, schiet en ... Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:23

74e minuut.
Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Persani met een sublieme pass. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:24

77e minuut.
Persani onderschept slim de pass. Persani probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Önür trapt de bal weg van het doel. Tuomola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomola passt de bal zonder na te denken. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nilă is nu in balbezit. Persani rent richting de bal. Persani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:25

80e minuut.
Klimowski geeft een lange en hoge pass. Persani met een sublieme pass. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:26

82e minuut.
Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin probeert naar een medespeler te passen. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Önür bokst de bal weg. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:27

85e minuut.
Tuomola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomola probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:28

86e minuut.
Daar is Grigoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoraş geeft de bal voor. Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă draait met de bal, schiet en ... Paal! Reis rent richting de bal. Reis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:29

88e minuut.
Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă passt de bal in één keer door. Reis rent richting de bal. Reis schiet op doel. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:30

89e minuut.
Reis is nu in balbezit. Reis passt de bal in één keer door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 91%, Wściekłe jaguary 9%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Wściekłe jaguary 0:31