Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wściekłe jaguary Młodzi Zgryźliwi Tetrycy
433 Tactiek safe pace 4
53% Balbezit 47%
12% Spel op eigen helft 88%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 41.6
outstanding Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Kobras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reis met een sublieme pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuomola met de inworp. García Doreste verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă probeert de bal met de borst te controleren. Nilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 2:0

4e minuut.
Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Zębicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 3:0

6e minuut.
Constantin probeert naar een medespeler te passen. Cavalcante rent richting de bal. Cavalcante geeft een lange en hoge pass. Nilă rent richting de bal. Nilă draait met de bal, schiet en ... Zębicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 4:0

8e minuut.
Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko speelt de bal door. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Zębicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 5:0

10e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis passt de bal met de wreef. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 6:0

12e minuut.
Cavalcante rent richting de bal. Cavalcante probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Klungelig pakt Nilă de bal. Nilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dziaduszko heeft problemen om de bal te vangen. Dziaduszko speelt de bal door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 7:0

15e minuut.
Cavalcante met een snelle inworp. Tuomola probeert naar een medespeler te passen. Reis rent richting de bal. Reis draait met de bal, schiet en ... Zębicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 8:0

17e minuut.
Tuomola is nu in balbezit. Tuomola passt de bal met de wreef. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Zębicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 9:0

20e minuut.
Cavalcante met een sublieme pass. Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani passt de bal met de wreef. Nilă rent richting de bal. Nilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Zębicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Reis heeft problemen om de bal te vangen. Persani speelt de bal door. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 10:0

28e minuut.
Persani is nu in balbezit. Persani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nilă de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Zębicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 11:0

30e minuut.
Tuomola passt de bal met de wreef. Gombár speelt de bal door. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Zębicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klimowski onderschept slim de pass. Klimowski geeft de bal voor. Gombár speelt de bal door. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko draait met de bal, schiet en ... Zębicki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zębicki niet meer kan verder spelen. Rudawski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Tuomola probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko passt de bal met de wreef. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Rudawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Persani is nu in balbezit. Persani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 12:0

36e minuut.
Persani rent richting de bal. Persani speelt de bal door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel. Rudawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 13:0

37e minuut.
Piwko geeft de bal voor. Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani passt de bal zonder na te denken. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dziaduszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Persani rent richting de bal. Persani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 14:0

39e minuut.
Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranic geeft de bal voor. Kobras kopt de bal weg. Reis kan de bal niet met de borst controleren. Reis schiet op doel. Rudawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 15:0

41e minuut.
Nilă onderschept slim de pass. Nilă probeert naar een medespeler te passen. Gaissert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reis de bal. Reis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 16:0

42e minuut.
Tuomola passt de bal in één keer door. Persani probeert naar een medespeler te passen. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 17:0

43e minuut.
Tuomola speelt de bal door. Grigoryan probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Rudawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 14%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 86%.
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 18:0

47e minuut.
Klungelig pakt García Doreste de bal. Reis rent richting de bal. Reis met een sublieme pass. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Nilă probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudawski met de inworp. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 19:0

51e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis speelt de bal door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ... Rudawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 20:0

53e minuut.
Reis is nu in balbezit. Reis met een sublieme pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Rudawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 21:0

55e minuut.
Kobras onderschept slim de pass. Persani met een sublieme pass. Dziaduszko geeft de bal voor. Reis springt en kopt de bal. Rudawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 22:0

58e minuut.
Reis met een snelle inworp. Tuomola probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 23:0

60e minuut.
Kobras verovert de bal door een tackle van achteren. Gombár onderschept slim de pass. Gombár passt de bal met de wreef. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Persani met een sublieme pass. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 24:0

63e minuut.
Kobras is nu in balbezit. Gombár schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kobras raakt geblesseerd tijdens het duel. García Doreste met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kobras de bal. Reis onderschept slim de pass. Reis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 25:0

69e minuut.
Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă met een sublieme pass. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis draait met de bal, schiet en ... Rudawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 26:0

71e minuut.
Gombár is nu in balbezit. Gombár probeert naar een medespeler te passen. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 27:0

73e minuut.
Cavalcante speelt de bal door. Gombár met een sublieme pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 28:0

76e minuut.
Gaissert rent richting de bal. Gaissert speelt de bal door. Gombár speelt de bal door. Persani heeft problemen om de bal te vangen. Persani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 29:0

78e minuut.
Gombár speelt de bal door. Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Persani probeert naar een medespeler te passen. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Rudawski bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 30:0

81e minuut.
Rudawski trapt de bal weg van het doel. Kobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani begaat een overtreding. Persani krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Reis is nu in balbezit. Reis speelt de bal door. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 31:0

86e minuut.
Grigoryan onderschept slim de pass. Gombár probeert naar een medespeler te passen. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 32:0

89e minuut.
Klungelig pakt García Doreste de bal. Tuomola rent richting de bal. Tuomola met een sublieme pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Rudawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 10%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 90%.
Wściekłe jaguary - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 33:0