Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mount blanc FC Bomagol
1 Tactiek bgol4
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
40.2 gemiddelde waardering 58.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Kwilecki speelt de bal door. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel. Moscoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cristache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - FC Bomagol 0:1

14e minuut.
Tassos is nu in balbezit. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox passt de bal met de wreef. Kilar geeft een hoge lob. Tokgözlü krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jeretin heeft problemen om de bal te vangen. Dubuś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moscoso. Dubuś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwilecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cristache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar geeft de bal voor. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Cristache probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fáy. Kilar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kilar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel. Cristache bokst de bal weg.

30e minuut.
Tassos rent richting de bal. Kilar onderschept slim de pass. Lechner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lechner krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kilar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kilar met een snel genomen vrije trap. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki passt de bal in één keer door. Welc rent richting de bal. Welc geeft een lange en hoge pass. Cristache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki geeft de bal voor. Jeretin probeert de bal met de borst te controleren. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Chodkiewicz is nu in balbezit. Chodkiewicz geeft een lange en hoge pass. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Cristache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - FC Bomagol 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mount blanc 80%, FC Bomagol 20%.
Mount blanc - FC Bomagol 0:2

46e minuut.
Wielebny komt het veld opgelopen. Skipsey komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cox geeft een hoge lob. Cajić kopt de bal weg. Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lechner onderschept slim de pass. Lechner speelt de bal door. Daar is Wielebny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chodkiewicz is nu in balbezit. Simoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Utkan begaat een overtreding. Utkan krijgt een gele kaart. Simoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Simoiu wilt de vrije trap nemen. Kolman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cajić kopt de bal weg. Daar is Welc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicu begaat een overtreding. Velicu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki met een sublieme pass. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Skipsey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - FC Bomagol 0:3

72e minuut.
Tokgözlü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utkan. Utkan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Potoczak onderschept slim de pass. Potoczak speelt de bal door. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Kilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cox probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tokgözlü onderschept slim de pass. Tokgözlü geeft een lange en hoge pass. Dubuś rent richting de bal. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Skipsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - FC Bomagol 0:4

84e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar geeft een hoge lob. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - FC Bomagol 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mount blanc 77%, FC Bomagol 23%.
Mount blanc - FC Bomagol 0:5