Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bomagol Mount blanc
bgol4 Tactiek 1
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 47
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
van Dongen is nu in balbezit. Tokgözlü verovert de bal door een tackle van achteren. Tokgözlü passt de bal zonder na te denken. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Mount blanc 1:0

8e minuut.
Daar is Welc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welc passt de bal met de wreef. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Widzisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Welc passt de bal met de wreef. Kwilecki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bernandes ... Strafschop! Kwilecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kwilecki neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kwilecki onderschept slim de pass. Kwilecki passt de bal in één keer door. Welc met een sublieme pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is van Dongen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü onderschept slim de pass. Paal! Tokgözlü rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Mount blanc 2:0

15e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Jeretin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Welc speelt de bal door. Dubuś rent richting de bal. Dubuś passt de bal in één keer door. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Widzisz trapt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar passt de bal zonder na te denken. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cox met een sublieme pass. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moscoso is nu in balbezit. Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cox passt de bal in één keer door. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki passt de bal met de wreef. Welc geeft een hoge lob. Tokgözlü springt en kopt de bal. Widzisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Potoczak passt de bal met de wreef. Welc heeft problemen om de bal te vangen. Welc met een sublieme pass. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Együd passt de bal in één keer door. Fáy is nu in balbezit. Kwilecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwilecki krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Dubuś geeft een lange en hoge pass. Tokgözlü rent richting de bal. Met opzet legt van Dongen zijn tegenspeler op de grond. Tokgözlü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cox neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kwilecki speelt de bal door. Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc passt de bal in één keer door. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Widzisz bokst de bal weg.

43e minuut.
Utkan verovert de bal door een tackle van achteren. Utkan geeft een lange en hoge pass. Daar is Cajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 28%, Mount blanc 72%.
FC Bomagol - Mount blanc 2:0

48e minuut.
Cox met een sublieme pass. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki geeft de bal voor. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Tassos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernandes onderschept slim de pass. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Chodkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodkiewicz geeft een hoge lob. Jeretin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü verovert de bal door een tackle van achteren. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Widzisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Potoczak probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki passt de bal in één keer door. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox geeft de bal voor. Widzisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Mount blanc 3:0

60e minuut.
Tokgözlü speelt de bal door. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki passt de bal in één keer door. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Dubuś rent richting de bal. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. Widzisz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox passt de bal met de wreef. Bernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü onderschept slim de pass. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Widzisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Tassos passt de bal in één keer door. Bernandes is nu in balbezit. Bernandes met een sublieme pass. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Mount blanc 3:1

73e minuut.
Kilar met de inworp. Cox met een sublieme pass. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel. Widzisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Mount blanc 4:1

77e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dongen rent richting de bal. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox geeft een hoge lob. Tokgözlü maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Jeretin kopt de bal weg. Trujillo is nu in balbezit. Met opzet legt Cox zijn tegenspeler op de grond. Cox krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Cajić geeft een lange en hoge pass. Potoczak speelt de bal door. Cox speelt de bal door. Klungelig pakt Tokgözlü de bal. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Mount blanc 5:1

88e minuut.
Widzisz speelt de bal door. Kilar kopt de bal weg. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tokgözlü heeft problemen om de bal te vangen. Tokgözlü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 20%, Mount blanc 80%.
FC Bomagol - Mount blanc 5:1