Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tetetka SC Champions Małoszywka
tr5 Tactiek Mistrzowska
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen average


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolibowski met een snelle inworp. Guercini geeft de bal voor. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Champions Małoszywka 0:1

12e minuut.
Krykwiński geeft de bal voor. van Burik rent richting de bal. van Burik passt de bal met de wreef. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tetetka SC - Champions Małoszywka 0:2

13e minuut.
Popiela is nu in balbezit. Mamlas verovert de bal door een tackle van achteren. Mamlas probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
van Burik rent richting de bal. van Burik geeft de bal voor. Yébenes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tetetka SC 59%, Champions Małoszywka 41%.
Tetetka SC - Champions Małoszywka 0:2

61e minuut.
Inworp. Fagotti komt het veld opgelopen. Klepić met een snelle inworp. Sultz is nu in balbezit. Sultz geeft een lange en hoge pass. Leyman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Badura komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Matusewicz kopt de bal weg. Mamlas rent richting de bal. Mamlas geeft een hoge lob. Jiménez Sancho krijgt zijn hoofd ertegen. Zimnawoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nøhr probeert naar een medespeler te passen. Zaldívar rent richting de bal. Zaldívar geeft de bal voor. Daar is Kapucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Łączka komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Wojtarowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delhaye komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tetetka SC 47%, Champions Małoszywka 53%.
Tetetka SC - Champions Małoszywka 0:2