Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_POLONIA_BYTOM_ Eclipse3.8
541 Tactiek moja
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 47.5
matig Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


20e minuut.
Zawistowski met de inworp. Ţugui met een sublieme pass. Luoma-aho met een sublieme pass. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tomankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Armeanca rent richting de bal. Tomankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Zawistowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitku probeert de bal met de borst te controleren. Tomankiewicz geeft een hoge lob. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tomankiewicz is nu in balbezit. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Armeanca kopt de bal weg. Sitku rent richting de bal. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ... Bull probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _POLONIA_BYTOM_ 61%, Eclipse3.8 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
_POLONIA_BYTOM_ - Eclipse3.8 0:0

48e minuut.
Bolla rent richting de bal. Luoma-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Luoma-aho passt de bal in één keer door. Zawistowski is nu in balbezit. Zawistowski geeft de bal voor. Bull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Zawistowski geeft een hoge lob. Szpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk onderschept slim de pass. Mańk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Eclipse3.8 0:1

59e minuut.
Sitku rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţugui. Sitku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozioł komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Haber rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armeanca. Haber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lato komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pucheta rent richting de bal. Pucheta met een sublieme pass. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł schiet op doel. Bull probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Eclipse3.8 0:2

68e minuut.
Bolla probeert naar een medespeler te passen. Østerhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoma-aho begaat een overtreding. Luoma-aho krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Buitenspel voor Pool. Goede buitenspelval van de verdediging. Boněčka neemt vlug de vrije trap. Tomankiewicz kopt de bal weg. Kozioł rent richting de bal. Kozioł schiet op doel. Bull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Cruz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Alioti geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pool stond buitenspel. Boněčka neemt vlug de vrije trap. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Bull bokst de bal weg. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
_POLONIA_BYTOM_ - Eclipse3.8 0:3

88e minuut.
Inworp. Cruz met een snelle inworp. Sitku is nu in balbezit. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _POLONIA_BYTOM_ 60%, Eclipse3.8 40%.
_POLONIA_BYTOM_ - Eclipse3.8 0:3