Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eclipse3.8 _POLONIA_BYTOM_
moja Tactiek 541
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 35.6
very good Schieten weak
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Hassell is nu in balbezit. Hassell geeft een hoge lob. Mańk rent richting de bal. Mańk haalt uit met een fantastische trap. Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - _POLONIA_BYTOM_ 1:0

4e minuut.
Hassell passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sitku de bal. Sitku passt de bal in één keer door. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kiełbowicz speelt de bal door. Zawistowski is nu in balbezit. Zawistowski passt de bal met de wreef. Mańk is nu in balbezit. Mańk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tomankiewicz passt de bal in één keer door. Mańk is nu in balbezit. Mańk heeft problemen om de bal te vangen. Mańk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - _POLONIA_BYTOM_ 2:0

17e minuut.
Hassell onderschept slim de pass. Hassell met een sublieme pass. Kiełbowicz met een sublieme pass. Mańk rent richting de bal. Mańk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Boca passt de bal met de wreef. Daar is Tomankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomankiewicz passt de bal met de wreef. Zawistowski rent richting de bal. Zawistowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Tomankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomankiewicz speelt de bal door. Kiełbowicz probeert naar een medespeler te passen. Mańk is nu in balbezit. Mańk draait met de bal, schiet en ... Bull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Sitku is nu in balbezit. Boca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sitku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomankiewicz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dražić passt de bal in één keer door. Zawistowski probeert naar een medespeler te passen. Mańk rent richting de bal. Mańk haalt uit met een fantastische trap. Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - _POLONIA_BYTOM_ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 39%, _POLONIA_BYTOM_ 61%.
Eclipse3.8 - _POLONIA_BYTOM_ 3:0

47e minuut.
Kiełbowicz probeert de bal aan de voet te houden. Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Daar is Kiełbowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitku rent richting de bal. Sitku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Inworp. Tomankiewicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Zawistowski de bal. Zawistowski geeft een lange en hoge pass. Sitku maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tomankiewicz passt de bal in één keer door. Zawistowski heeft problemen om de bal te vangen. Zawistowski passt de bal zonder na te denken. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Samojeden probeert naar een medespeler te passen. Kiełbowicz kopt de bal weg. Sitku rent richting de bal. Sitku draait met de bal, schiet en ... Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - _POLONIA_BYTOM_ 4:0

58e minuut.
Kozioł komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kiełbowicz geeft een lange en hoge pass. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu geeft een hoge lob. Kozioł probeert de bal met de borst te controleren. Kozioł haalt uit met een fantastische trap. Bull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Agăfiţei komt het veld opgelopen. Haber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł onderschept slim de pass. Kozioł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erciyes probeert de bal aan de voet te houden. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - _POLONIA_BYTOM_ 5:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luoma-aho komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kiełbowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbowicz met een sublieme pass. Kozioł is nu in balbezit. Kozioł draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Zawistowski geeft de bal voor. Erciyes probeert de bal aan de voet te houden. Luoma-aho speelt de bal door. Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Agăfiţei de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - _POLONIA_BYTOM_ 6:0

84e minuut.
Luoma-aho passt de bal zonder na te denken. Hassell geeft de bal voor. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł haalt uit met een fantastische trap. Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zawistowski met een sublieme pass. Ursulescu probeert de bal aan de voet te houden. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł haalt uit met een fantastische trap. Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - _POLONIA_BYTOM_ 7:0

90e minuut.
Inworp. Zawistowski met de inworp. Luoma-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoma-aho geeft de bal voor. Agăfiţei is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 37%, _POLONIA_BYTOM_ 63%.
Eclipse3.8 - _POLONIA_BYTOM_ 7:0