Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bomagol Młodzi Zgryźliwi Tetrycy
bgol4 Tactiek safe pace 4
49% Balbezit 51%
1% Spel op eigen helft 99%
76 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten adequate
excellent Passen solid
very good Verdedigen average


1e minuut.
Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc met een sublieme pass. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Önür probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 1:0

4e minuut.
Tokgözlü met de inworp. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox probeert naar een medespeler te passen. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 2:0

6e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki met een sublieme pass. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 3:0

8e minuut.
Kilar probeert naar een medespeler te passen. Potoczak rent richting de bal. Potoczak probeert naar een medespeler te passen. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokgözlü probeert de bal met de borst te controleren. Tokgözlü geeft een lange en hoge pass. Dubuś krijgt zijn hoofd ertegen. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar passt de bal zonder na te denken. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki speelt de bal door. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 4:0

12e minuut.
Welc heeft problemen om de bal te vangen. Welc met een sublieme pass. Dubuś rent richting de bal. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 5:0

13e minuut.
Tokgözlü met de inworp. Cox is nu in balbezit. Cox passt de bal zonder na te denken. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 6:0

14e minuut.
Potoczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Welc de bal. Welc speelt de bal door. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Welc is nu in balbezit. Welc passt de bal zonder na te denken. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 7:0

16e minuut.
Cox passt de bal zonder na te denken. Tokgözlü met een sublieme pass. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 8:0

17e minuut.
Adal is nu in balbezit. Adal geeft een lange en hoge pass. Polak probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 9:0

19e minuut.
Tokgözlü is nu in balbezit. Zębicki onderschept slim de pass. Cox met een sublieme pass. Daar is Dubuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Önür probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokgözlü controleert de bal met de borst. Tokgözlü geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dubuś draait met de bal, schiet en ... Önür probeert naar een medespeler te passen. Polak heeft problemen om de bal te vangen. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 10:0

23e minuut.
Welc heeft problemen om de bal te vangen. Welc probeert naar een medespeler te passen. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cox passt de bal in één keer door. Welc is nu in balbezit. Önür met een sublieme pass. Klungelig pakt Zębicki de bal. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 11:0

26e minuut.
Piwko heeft problemen om de bal te vangen. Cox geeft een lange en hoge pass. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tokgözlü probeert de bal met de borst te controleren. Tokgözlü passt de bal in één keer door. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 12:0

30e minuut.
Klungelig pakt Welc de bal. Welc met een sublieme pass. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 13:0

31e minuut.
Zębicki heeft problemen om de bal te vangen. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox speelt de bal door. Önür met een sublieme pass. Tokgözlü kopt de bal weg. Önür bokst de bal weg. Dubuś probeert de bal aan de voet te houden. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 14:0

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cox zal de hoekschop nemen. Welc rent richting de bal. Kwilecki is nu in balbezit. Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox passt de bal in één keer door. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 15:0

35e minuut.
Kusak probeert naar een medespeler te passen. Polak is nu in balbezit. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox speelt de bal door. Welc probeert naar een medespeler te passen. Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Potoczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoczak probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 16:0

38e minuut.
Welc is nu in balbezit. Welc probeert naar een medespeler te passen. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 17:0

39e minuut.
Kwilecki met een sublieme pass. Welc heeft problemen om de bal te vangen. Welc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tokgözlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 18:0

40e minuut.
Cox rent richting de bal. Cox passt de bal in één keer door. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 19:0

42e minuut.
Kilar passt de bal met de wreef. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś is nu in balbezit. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 20:0

44e minuut.
Cox is nu in balbezit. Cox passt de bal zonder na te denken. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 21:0

45e minuut.
Dubuś passt de bal in één keer door. Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc passt de bal met de wreef. Daar is Dubuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Önür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dubuś rent richting de bal. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 2%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 98%.
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 21:0

46e minuut.
Kilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cox is nu in balbezit. Cox passt de bal met de wreef. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü passt de bal in één keer door. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 22:0

49e minuut.
Licznierski geeft de bal voor. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki passt de bal met de wreef. Dubuś heeft problemen om de bal te vangen. Dubuś schiet op doel. Önür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kalán kopt de bal weg. Klimowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tokgözlü probeert naar een medespeler te passen. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 23:0

52e minuut.
Daar is Tokgözlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü met een sublieme pass. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 24:0

55e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki speelt de bal door. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Adal rent richting de bal. Adal geeft een hoge lob. Kilar kan de bal niet met de borst controleren. Kilar geeft een lange en hoge pass. Tokgözlü krijgt zijn hoofd ertegen. Önür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar met een sublieme pass. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Önür probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 25:0

59e minuut.
Cox met de inworp. Kilar speelt de bal door. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Welc de bal. Welc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 26:0

61e minuut.
Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc passt de bal met de wreef. Daar is Dubuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki met een sublieme pass. Önür bokst de bal weg. Dubuś speelt de bal door. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 27:0

63e minuut.
Polak rent richting de bal. Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 28:0

64e minuut.
Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Welc de bal. Welc met een sublieme pass. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 29:0

66e minuut.
Cox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilar is nu in balbezit. Kilar met een sublieme pass. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel. Önür bokst de bal weg. Tokgözlü heeft problemen om de bal te vangen. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 30:0

68e minuut.
Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Önür de bal onder controle te krijgen. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cox kopt de bal weg. Kwilecki controleert de bal met de borst. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Önür bokst de bal weg. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 31:0

72e minuut.
Kilar passt de bal met de wreef. Tokgözlü probeert naar een medespeler te passen. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel. Önür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 32:0

76e minuut.
Utkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkan passt de bal met de wreef. Kwilecki speelt de bal door. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. Önür bokst de bal weg. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dubuś rent richting de bal. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 33:0

78e minuut.
Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar speelt de bal door. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü schiet op doel. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

81e minuut.
Kilar probeert naar een medespeler te passen. Potoczak heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki met een sublieme pass. Welc rent richting de bal. Welc schiet op doel. Önür bokst de bal weg. Welc rent richting de bal. Welc speelt de bal door. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 34:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cox met een snelle inworp. Tokgözlü controleert de bal met de borst. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 35:0

85e minuut.
Kusak is nu in balbezit. Inworp. Cox met de inworp. Tokgözlü probeert de bal met de borst te controleren. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Önür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Cox rent richting de bal. Cox passt de bal met de wreef. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. Önür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 36:0

88e minuut.
Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 37:0

89e minuut.
Dubuś heeft problemen om de bal te vangen. Dubuś speelt de bal door. Kwilecki met een sublieme pass. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 38:0

90e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki speelt de bal door. Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc schiet op doel. Önür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 39:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 1%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 99%.
FC Bomagol - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 39:0