Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy FC Bomagol
safe pace 4 Tactiek bgol4
47% Balbezit 53%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 72
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 61.6
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Chodkiewicz speelt de bal door. Cox probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel. Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tokgözlü heeft problemen om de bal te vangen. Tokgözlü probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dubuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:1

5e minuut.
Dubuś passt de bal met de wreef. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki speelt de bal door. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:2

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Welc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś met een sublieme pass. Klungelig pakt Cox de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski bokst de bal weg. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:3

7e minuut.
Welc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwilecki controleert de bal met de borst. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski bokst de bal weg. Kwilecki is nu in balbezit. Ranic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ranic krijgt een gele kaart. Kwilecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwilecki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dubuś met een sublieme pass. Klungelig pakt Cox de bal. Cox probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:4

11e minuut.
Welc met de inworp. Potoczak rent richting de bal. Potoczak speelt de bal door. Daar is Dubuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Cox probeert naar een medespeler te passen. Kilar is nu in balbezit. Kilar speelt de bal door. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klimowski geeft een lange en hoge pass. Kwilecki speelt de bal door. Klungelig pakt Tokgözlü de bal. Tokgözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:5

16e minuut.
Zębicki met de inworp. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski bokst de bal weg. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:6

18e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Cox is nu in balbezit. Cox met een sublieme pass. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kwilecki passt de bal in één keer door. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox speelt de bal door. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Polak de bal onder controle te krijgen. Dubuś met een sublieme pass. Daar is Tokgözlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:7

22e minuut.
Licznierski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Welc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bimbrowski bokst de bal weg. Tokgözlü springt en kopt de bal. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:8

27e minuut.
Cox passt de bal met de wreef. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:9

28e minuut.
Welc met een sublieme pass. Chodkiewicz rent richting de bal. Chodkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Tokgözlü de bal. Tokgözlü schiet op doel. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cox neemt de hoekschop. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dubuś controleert de bal met de borst. Bimbrowski met een sublieme pass. Kwilecki speelt de bal door. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bimbrowski trapt de bal weg. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tokgözlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:10

32e minuut.
Potoczak probeert de bal met de borst te controleren. Potoczak speelt de bal door. Kwilecki met een sublieme pass. Daar is Tokgözlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ... Tokgözlü probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dévánszki is nu in balbezit. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki passt de bal in één keer door. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:11

37e minuut.
Licznierski rent richting de bal. Licznierski geeft een hoge lob. Dévánszki met een sublieme pass. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tokgözlü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Welc is nu in balbezit. Welc passt de bal met de wreef. Polak probeert de bal aan de voet te houden. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski bokst de bal weg. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:12

43e minuut.
Potoczak rent richting de bal. Potoczak probeert naar een medespeler te passen. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:13

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Welc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Cox rent richting de bal. Cox schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 99%, FC Bomagol 1%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:14

46e minuut.
Utkan speelt de bal door. Welc met een sublieme pass. Tokgözlü heeft problemen om de bal te vangen. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:15

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Welc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:16

50e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar met een sublieme pass. Daar is Tokgözlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:17

51e minuut.
Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Chodkiewicz speelt de bal door. Utkan met een sublieme pass. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü schiet op doel. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:18

54e minuut.
Potoczak rent richting de bal. Potoczak probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü passt de bal met de wreef. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:19

60e minuut.
Skarżyński geeft een hoge lob. Dubuś rent richting de bal. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:20

62e minuut.
Kwilecki speelt de bal door. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:21

63e minuut.
Zębicki speelt de bal door. Daar is Skarżyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:22

65e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak controleert de bal met de borst. Kwilecki onderschept slim de pass. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:23

68e minuut.
Zębicki probeert de bal aan de voet te houden. Dubuś speelt de bal door. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:24

69e minuut.
Klimowski geeft de bal voor. Potoczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoczak met een sublieme pass. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü verovert de bal door een tackle van achteren. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Polak geeft de bal voor. Welc met een sublieme pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:25

72e minuut.
Chodkiewicz speelt de bal door. Cox rent richting de bal. Cox speelt de bal door. Klungelig pakt Tokgözlü de bal. Tokgözlü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kwilecki speelt de bal door. Kilar rent richting de bal. Kilar met een sublieme pass. Tokgözlü rent richting de bal. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bimbrowski probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki met een sublieme pass. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:26

76e minuut.
Klimowski geeft een lange en hoge pass. Dubuś kopt de bal weg. Cox rent richting de bal. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü passt de bal in één keer door. Bimbrowski bokst de bal weg. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:27

79e minuut.
Bimbrowski probeert naar een medespeler te passen. Zębicki kopt de bal weg. Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski bokst de bal weg. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:28

81e minuut.
Welc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potoczak rent richting de bal. Potoczak met een sublieme pass. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:29

82e minuut.
Utkan is nu in balbezit. Utkan passt de bal zonder na te denken. Tokgözlü is nu in balbezit. Tokgözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:30

84e minuut.
Kwilecki speelt de bal door. Polak is nu in balbezit. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zębicki geeft de bal voor. Potoczak heeft problemen om de bal te vangen. Potoczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Tokgözlü de bal. Tokgözlü draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Klungelig pakt Kwilecki de bal. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Tokgözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 97%, FC Bomagol 3%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - FC Bomagol 0:31