Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eclipse3.8 Tetetka SC
moja Tactiek tr5
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.6 gemiddelde waardering 40.8
solid Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen good


14e minuut.
Sitku heeft problemen om de bal te vangen. Matusewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tejnóra de bal. Leyman onderschept slim de pass. Leyman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Popiela is nu in balbezit. Pucheta onderschept slim de pass. Pucheta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tomankiewicz de bal. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Matusewicz de bal. Hassell is nu in balbezit. Matusewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matusewicz krijgt een gele kaart. Hassell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tomankiewicz neemt zijn aanloop. Zimnawoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Tetetka SC 1:0

25e minuut.
van Burik geeft de bal voor. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boněčka onderschept slim de pass. Leyman verovert de bal door een tackle van achteren. Leyman schiet op doel. Samojeden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Zawistowski passt de bal in één keer door. Delhaye is nu in balbezit. Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz geeft de bal voor. Sitku springt en kopt de bal. Zimnawoda bokst de bal weg. Mańk rent richting de bal. Mańk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Tetetka SC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 35%, Tetetka SC 65%.
Eclipse3.8 - Tetetka SC 2:0

47e minuut.
Ələkbərov probeert de bal aan de voet te houden. Sultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leyman onderschept slim de pass. Leyman schiet op doel. Samojeden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Matusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Matusewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hassell met de inworp. Tomankiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zimnawoda probeert wanhopig de bal te grijpen. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk draait met de bal, schiet en ... Zimnawoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Inworp. Kozioł komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor Ələkbərov. Goede buitenspelval van de verdediging. Lato komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pucheta is nu in balbezit. Delhaye onderschept slim de pass. Delhaye geeft de bal voor. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Matusewicz geeft een lange en hoge pass. Zawistowski met een sublieme pass. Sitku heeft problemen om de bal te vangen. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sitku probeert de bal aan de voet te houden. Klepić rent richting de bal. Klepić passt de bal zonder na te denken. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 37%, Tetetka SC 63%.
Eclipse3.8 - Tetetka SC 2:0