Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions Małoszywka _POLONIA_BYTOM_
Mistrzowska Tactiek 541
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.5 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Szpila kopt de bal weg. Guercini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - _POLONIA_BYTOM_ 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Dolibowski de bal. Jiménez Sancho rent richting de bal. Alioti is nu in balbezit. Jiménez Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - _POLONIA_BYTOM_ 2:0

11e minuut.
Kapucha met een sublieme pass. Guercini is nu in balbezit. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho schiet op doel. Bull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - _POLONIA_BYTOM_ 3:0

21e minuut.
Guercini speelt de bal door. Jiménez Sancho rent richting de bal. Szpila maakt een afschuwelijke overtreding. Jiménez Sancho raakt geblesseerd tijdens het duel. Guercini wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pool controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nøhr neemt vlug de vrije trap. Daar is Szpila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szpila heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Dolibowski passt de bal in één keer door. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - _POLONIA_BYTOM_ 4:0

29e minuut.
Dolibowski kan de bal niet met de borst controleren. Dolibowski speelt de bal door. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho schiet op doel. Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - _POLONIA_BYTOM_ 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 33%, _POLONIA_BYTOM_ 67%.
Champions Małoszywka - _POLONIA_BYTOM_ 5:0

51e minuut.
Agebäck met een sublieme pass. Østerhus kan de bal niet met de borst controleren. Krykwiński geeft de bal voor. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mamlas is nu in balbezit. Mamlas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - _POLONIA_BYTOM_ 6:0

55e minuut.
Krykwiński passt de bal in één keer door. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jiménez Sancho de bal. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Haber passt de bal zonder na te denken. Bolla rent richting de bal. Bolla passt de bal met de wreef. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool draait met de bal, schiet en ... Ghadbhum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Jiménez Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini is nu in balbezit. Guercini draait met de bal, schiet en ... Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - _POLONIA_BYTOM_ 7:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagotti komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kozianowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Maio. Kozianowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badura komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dolibowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Fagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagotti draait met de bal, schiet en ... Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - _POLONIA_BYTOM_ 8:0

80e minuut.
Inworp. Łączka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 39%, _POLONIA_BYTOM_ 61%.
Champions Małoszywka - _POLONIA_BYTOM_ 8:0