Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy Champions Małoszywka
safe pace 4 Tactiek Mistrzowska
52% Balbezit 48%
89% Spel op eigen helft 11%
2 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten good
solid Passen very good
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Skarżyński kopt de bal weg. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán geeft een hoge lob. Guercini kan de bal niet met de borst controleren. Guercini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kalán geeft een lange en hoge pass. Krykwiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jiménez Sancho de bal. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mamlas met de inworp. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini geeft een lange en hoge pass. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 0:1

8e minuut.
Mamlas speelt de bal door. Kapucha rent richting de bal. Kapucha probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho schiet op doel. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 0:2

10e minuut.
Kozianowski speelt de bal door. Kapucha is nu in balbezit. Kapucha probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Jiménez Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal met de wreef. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 0:3

13e minuut.
Krykwiński speelt de bal door. Kapucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski speelt de bal door. Guercini rent richting de bal. Guercini schiet op doel. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Krykwiński is nu in balbezit. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Polak de bal. Polak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:3

17e minuut.
Yébenes is nu in balbezit. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński met een sublieme pass. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Krykwiński probeert naar een medespeler te passen. Mamlas is nu in balbezit. Mamlas probeert naar een medespeler te passen. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Krykwiński is nu in balbezit. Zębicki onderschept slim de pass. Zębicki passt de bal zonder na te denken. Polak is nu in balbezit. Polak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ghadbhum met een harde bal richting middenveld. Dolibowski speelt de bal door. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:4

27e minuut.
Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Krykwiński met een sublieme pass. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński passt de bal met de wreef. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:5

32e minuut.
Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal zonder na te denken. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:6

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polak met de inworp. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Mamlas met de inworp. Guercini rent richting de bal. Guercini geeft een lange en hoge pass. Jiménez Sancho springt en kopt de bal. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski speelt de bal door. Sapena speelt de bal door. Krykwiński heeft problemen om de bal te vangen. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kapucha met een sublieme pass. Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal in één keer door. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:7

42e minuut.
Mamlas met een snelle inworp. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński speelt de bal door. Klungelig pakt Jiménez Sancho de bal. Jiménez Sancho schiet op doel. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guercini is nu in balbezit. Guercini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mamlas met de inworp. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 85%, Champions Małoszywka 15%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:8

46e minuut.
Kapucha rent richting de bal. Kapucha geeft de bal voor. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mamlas kopt de bal weg. Guercini heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Guercini de bal. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:9

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamlas met de inworp. Guercini speelt de bal door. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:10

51e minuut.
Dolibowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Jiménez Sancho de bal. Guercini is nu in balbezit. Guercini haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:11

53e minuut.
Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas met een sublieme pass. Guercini is nu in balbezit. Guercini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Piwko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Mamlas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guercini is nu in balbezit. Guercini haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guercini geeft een lange en hoge pass. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Dolibowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal in één keer door. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Inworp. Kozianowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamlas geeft de bal voor. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nøhr met een sublieme pass. Krykwiński met een sublieme pass. Guercini met een sublieme pass. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho schiet op doel. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski schiet op doel. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:12

62e minuut.
Fagotti komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klimowski geeft een hoge lob. Inworp. Kozianowski met de inworp. Mamlas rent richting de bal. Mamlas passt de bal met de wreef. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Dolibowski speelt de bal door. Guercini is nu in balbezit. Guercini passt de bal zonder na te denken. Fagotti rent richting de bal. Fagotti draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski bokst de bal weg. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas geeft de bal voor. Fagotti rent richting de bal. Fagotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:13

69e minuut.
Inworp. Badura komt het veld opgelopen. Mamlas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guercini rent richting de bal. Guercini geeft een hoge lob. Fagotti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:14

70e minuut.
Guercini heeft problemen om de bal te vangen. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Fagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagotti schiet op doel. Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:15

72e minuut.
Guercini is nu in balbezit. Guercini passt de bal zonder na te denken. Fagotti is nu in balbezit. Fagotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:16

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łączka komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamlas met een snelle inworp. Krykwiński met een sublieme pass. Fagotti is nu in balbezit. Fagotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Guercini is nu in balbezit. Guercini passt de bal in één keer door. Fagotti is nu in balbezit. Fagotti haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kalán rent richting de bal. Kalán geeft een hoge lob. Guercini kopt de bal weg. Fagotti is nu in balbezit. Fagotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Krykwiński passt de bal zonder na te denken. Guercini met een sublieme pass. Fagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagotti haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:17

87e minuut.
Piwko geeft een hoge lob. Guercini kopt de bal weg. Fagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagotti draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:18

89e minuut.
Klimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski speelt de bal door. Fagotti rent richting de bal. Fagotti schiet op doel. Bimbrowski bokst de bal weg. Mamlas rent richting de bal. Mamlas geeft een lange en hoge pass. Fagotti kan de bal niet met de borst controleren. Fagotti draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 94%, Champions Małoszywka 6%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Champions Małoszywka 1:18