Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions Małoszywka Młodzi Zgryźliwi Tetrycy
Mistrzowska Tactiek safe pace 4
47% Balbezit 53%
12% Spel op eigen helft 88%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Jiménez Sancho probeert naar een medespeler te passen. Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal in één keer door. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Licznierski kopt de bal weg. Polak probeert de bal aan de voet te houden. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho schiet op doel. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 1:0

4e minuut.
Kozianowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal met de wreef. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho schiet op doel. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Kapucha verovert de bal door een tackle van achteren. Kapucha met een sublieme pass. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 2:0

10e minuut.
Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski passt de bal met de wreef. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 3:0

11e minuut.
Kozianowski met de inworp. Guercini is nu in balbezit. Guercini passt de bal in één keer door. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dolibowski probeert naar een medespeler te passen. Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Badura geeft een hoge lob. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 4:0

18e minuut.
Kozianowski met een snelle inworp. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 5:0

25e minuut.
Mamlas probeert de bal met de borst te controleren. Mamlas speelt de bal door. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Guercini heeft problemen om de bal te vangen. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas met een sublieme pass. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mamlas passt de bal met de wreef. Badura rent richting de bal. Badura speelt de bal door. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guercini rent richting de bal. Guercini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 6:0

33e minuut.
Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbrowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zębicki geeft een lange en hoge pass. Badura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozianowski probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dolibowski is nu in balbezit. Mamlas is nu in balbezit. Mamlas probeert naar een medespeler te passen. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini passt de bal in één keer door. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 7:0

44e minuut.
Kozianowski met een snelle inworp. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini passt de bal in één keer door. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 9%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 91%.
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 7:0

48e minuut.
Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal met de wreef. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 8:0

49e minuut.
Guercini rent richting de bal. Guercini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jiménez Sancho de bal. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mamlas rent richting de bal. Mamlas haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Dolibowski de bal. Guercini rent richting de bal. Guercini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Bimbrowski speelt de bal door. Klungelig pakt Kozianowski de bal. Mamlas probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 9:0

52e minuut.
Kozianowski rent richting de bal. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozianowski zal de hoekschop nemen. Jiménez Sancho krijgt zijn hoofd ertegen. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Licznierski geeft een hoge lob. Guercini heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ranic verovert de bal door een tackle van achteren. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski met een sublieme pass. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski met een sublieme pass. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 10:0

57e minuut.
Brychczy komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kozianowski met een snelle inworp. Guercini geeft een hoge lob. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 11:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagotti komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kusak geeft een lange en hoge pass. Badura speelt de bal door. Guercini speelt de bal door. Daar is Fagotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagotti draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 12:0

71e minuut.
Fagotti passt de bal zonder na te denken. Mamlas met een sublieme pass. Guercini rent richting de bal. Guercini draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ranic geeft een hoge lob. Inworp. Kozianowski met de inworp. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozianowski met een snelle inworp. Daar is Guercini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guercini probeert naar een medespeler te passen. Dolibowski speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 13:0

78e minuut.
Inworp. Młynarczyk komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kozianowski met de inworp. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lissek krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kozianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski speelt de bal door. Guercini rent richting de bal. Fagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagotti haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guercini rent richting de bal. Guercini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 15%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 85%.
Champions Małoszywka - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 14:0