Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eclipse3.8 Mount blanc
moja Tactiek 1
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 48
solide Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


10e minuut.
Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz begaat een overtreding. Fáy raakt geblesseerd tijdens het duel. Jabłczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tejnóra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bernandes is nu in balbezit. Bernandes passt de bal zonder na te denken. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel. Fáy probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tomankiewicz geeft een hoge lob. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cajić ... Strafschop! Cajić krijgt een gele kaart. Mańk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiełbowicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Jeretin geeft de bal voor. Sitku heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Bernandes zijn tegenspeler op de grond. Bernandes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Daar is Mańk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cajić begaat een overtreding. Mańk raakt geblesseerd tijdens het duel. Dražić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk rent richting de bal. Mańk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Pucheta geeft een hoge lob. Jeretin onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hassell zal de hoekschop nemen. Mańk krijgt zijn hoofd ertegen. Widzisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 47%, Mount blanc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eclipse3.8 - Mount blanc 0:0

46e minuut.
Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fáy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tomankiewicz met de inworp. Pucheta is nu in balbezit. Cajić begaat een overtreding. Pucheta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pucheta kan niet meer verder spelen. Zawistowski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kozioł komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tomankiewicz speelt de bal door. Zawistowski is nu in balbezit. Zawistowski met een sublieme pass. Sitku rent richting de bal. Sitku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Moscoso onderschept slim de pass. Moscoso geeft een lange en hoge pass. Sitku rent richting de bal. Sitku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Mount blanc 1:0

80e minuut.
Cruz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoma-aho onderschept slim de pass. Luoma-aho probeert naar een medespeler te passen. Kozioł is nu in balbezit. Kozioł draait met de bal, schiet en ... Widzisz bokst de bal weg. Daar is Sitku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Mount blanc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 48%, Mount blanc 52%.
Eclipse3.8 - Mount blanc 2:0