Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eclipse3.8 Młodzi Zgryźliwi Tetrycy
moja Tactiek safe pace 4
48% Balbezit 52%
5% Spel op eigen helft 95%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten adequate
solid Passen solid
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Sitku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitku met een sublieme pass. Mańk rent richting de bal. Mańk schiet op doel. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Luoma-aho probeert naar een medespeler te passen. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz passt de bal in één keer door. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiełbowicz geeft de bal voor. Mańk heeft problemen om de bal te vangen. Mańk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 1:0

6e minuut.
Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk passt de bal met de wreef. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz geeft een hoge lob. Sitku is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 2:0

7e minuut.
Klimowski geeft een lange en hoge pass. Polak kopt de bal weg. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 3:0

12e minuut.
Piwko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klimowski de bal. Mańk probeert naar een medespeler te passen. Sitku heeft problemen om de bal te vangen. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sitku is nu in balbezit. Sitku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 4:0

13e minuut.
Pucheta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz speelt de bal door. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku schiet op doel. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mańk is nu in balbezit. Mańk haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Sitku rent richting de bal. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mańk is nu in balbezit. Mańk schiet op doel. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ranic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pucheta met de inworp. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski bokst de bal weg. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 5:0

24e minuut.
Ranic onderschept slim de pass. Daar is Tomankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mańk rent richting de bal. Mańk haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 6:0

25e minuut.
Pucheta met de inworp. Mańk heeft problemen om de bal te vangen. Mańk geeft de bal voor. Sitku rent richting de bal. Sitku draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mańk heeft problemen om de bal te vangen. Mańk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 7:0

27e minuut.
Luoma-aho onderschept slim de pass. Luoma-aho geeft een lange en hoge pass. Sitku kopt de bal weg. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Pucheta met een snelle inworp. Tomankiewicz rent richting de bal. Klimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klimowski geeft de bal voor. Luoma-aho met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mańk is nu in balbezit. Mańk geeft een hoge lob. Sitku rent richting de bal. Sitku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 8:0

30e minuut.
Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sitku is nu in balbezit. Sitku draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 9:0

31e minuut.
Mańk kopt de bal weg. Luoma-aho rent richting de bal. Polak rent richting de bal. Luoma-aho onderschept slim de pass. Luoma-aho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bimbrowski trapt de bal weg. Mańk kopt de bal weg. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku schiet op doel. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 10:0

34e minuut.
Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk passt de bal zonder na te denken. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Skarżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarżyński geeft een hoge lob. Tomankiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sitku de bal. Sitku schiet op doel. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 11:0

39e minuut.
Boněčka rent richting de bal. Boněčka met een sublieme pass. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 12:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pucheta met een snelle inworp. Ranic onderschept slim de pass. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bimbrowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luoma-aho met een snelle inworp. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski bokst de bal weg. Kiełbowicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sitku rent richting de bal. Sitku haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 13:0

44e minuut.
Pucheta probeert naar een medespeler te passen. Sitku is nu in balbezit. Sitku passt de bal zonder na te denken. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 4%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 96%.
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 14:0

46e minuut.
Mańk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomankiewicz met een sublieme pass. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 15:0

47e minuut.
Klimowski geeft de bal voor. Inworp. Pucheta met een snelle inworp. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Sitku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitku draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 16:0

51e minuut.
Mańk onderschept slim de pass. Mańk probeert naar een medespeler te passen. Sitku rent richting de bal. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 17:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozioł komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Luoma-aho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luoma-aho met een sublieme pass. Sitku rent richting de bal. Sitku schiet op doel. Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Grigoraş de bal. Kozioł verovert de bal door een tackle van achteren. Kozioł met een sublieme pass. Klungelig pakt Sitku de bal. Sitku schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Skarżyński heeft problemen om de bal te vangen. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski geeft een hoge lob. Sitku is nu in balbezit. Sitku draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski bokst de bal weg. Sitku met een sublieme pass. Bimbrowski met een sublieme pass. Polak kopt de bal weg. Pucheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucheta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tomankiewicz controleert de bal met de borst. Tomankiewicz passt de bal zonder na te denken. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 18:0

63e minuut.
Luoma-aho passt de bal met de wreef. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku met een sublieme pass. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 19:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agăfiţei komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ranic onderschept slim de pass. Tomankiewicz speelt de bal door. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 20:0

71e minuut.
Tomankiewicz speelt de bal door. Kozioł is nu in balbezit. Kozioł met een sublieme pass. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 21:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pucheta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz met een sublieme pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 22:0

74e minuut.
Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz passt de bal in één keer door. Agăfiţei rent richting de bal. Kozioł heeft problemen om de bal te vangen. Kozioł haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kozioł rent richting de bal. Tomankiewicz rent richting de bal. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 23:0

76e minuut.
Grigoraş speelt de bal door. Inworp. Pucheta met een snelle inworp. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł schiet op doel. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ranic probeert naar een medespeler te passen. Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zawistowski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Zawistowski geeft een hoge lob. Polak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bimbrowski probeert naar een medespeler te passen. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz speelt de bal door. Agăfiţei heeft problemen om de bal te vangen. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agăfiţei rent richting de bal. Bimbrowski met een sublieme pass. Polak rent richting de bal. Tomankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kozioł rent richting de bal. Kozioł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 24:0

86e minuut.
Inworp. Pucheta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klimowski onderschept slim de pass. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 25:0

87e minuut.
Licznierski passt de bal met de wreef. Piwko rent richting de bal. Piwko geeft een hoge lob. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 6%, Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 94%.
Eclipse3.8 - Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 25:0