Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy Eclipse3.8
safe pace 4 Tactiek moja
48% Balbezit 52%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 47.5
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Zębicki geeft een hoge lob. Luoma-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoma-aho speelt de bal door. Sitku rent richting de bal. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Klimowski geeft de bal voor. Luoma-aho speelt de bal door. Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Sitku rent richting de bal. Sitku geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:1

5e minuut.
Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz passt de bal zonder na te denken. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:2

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mańk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz schiet op doel. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:3

8e minuut.
Daar is Mańk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomankiewicz rent richting de bal. Mańk rent richting de bal. Mańk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:4

10e minuut.
Kiełbowicz passt de bal zonder na te denken. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Sitku de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mańk kopt de bal weg. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz passt de bal in één keer door. Sitku is nu in balbezit. Sitku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:5

15e minuut.
Mańk speelt de bal door. Daar is Zawistowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawistowski passt de bal in één keer door. Sitku rent richting de bal. Sitku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Sitku kopt de bal weg. Tomankiewicz speelt de bal door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz passt de bal zonder na te denken. Mańk speelt de bal door. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Sitku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku maakt een afschuwelijke overtreding. Sitku krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Polak rent richting de bal. Polak passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pucheta neemt de hoekschop. Mańk kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:6

25e minuut.
Luoma-aho speelt de bal door. Klungelig pakt Kiełbowicz de bal. Kiełbowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Sitku de bal. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski bokst de bal weg. Tomankiewicz met een sublieme pass. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:7

30e minuut.
Polak is nu in balbezit. Polak met een sublieme pass. Mańk rent richting de bal. Mańk draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zawistowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiełbowicz de bal. Kiełbowicz passt de bal met de wreef. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz speelt de bal door. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sitku probeert de bal met de borst te controleren. Sitku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:8

34e minuut.
Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz passt de bal in één keer door. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku schiet op doel. Bimbrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kiełbowicz met een sublieme pass. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańk haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Tomankiewicz is nu in balbezit. Mańk is nu in balbezit. Tomankiewicz speelt de bal door. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:9

40e minuut.
Mańk probeert naar een medespeler te passen. Tomankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mańk is nu in balbezit. Mańk haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sitku krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:10

42e minuut.
Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz met een sublieme pass. Polak probeert de bal aan de voet te houden. Sitku rent richting de bal. Sitku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mańk rent richting de bal. Mańk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 90%, Eclipse3.8 10%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:10

46e minuut.
Mańk is nu in balbezit. Mańk passt de bal zonder na te denken. Kiełbowicz probeert naar een medespeler te passen. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sitku rent richting de bal. Sitku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Polak kopt de bal weg. Pucheta speelt de bal door. Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz passt de bal in één keer door. Sitku rent richting de bal. Sitku schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mańk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:11

55e minuut.
Polak is nu in balbezit. Tomankiewicz onderschept slim de pass. Tomankiewicz passt de bal met de wreef. Sitku heeft problemen om de bal te vangen. Sitku haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doeltrap. Kozioł komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kozioł passt de bal in één keer door. Luoma-aho speelt de bal door. Sitku is nu in balbezit. Sitku draait met de bal, schiet en ... Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:12

58e minuut.
Lissek geeft een hoge lob. Inworp. Pucheta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawistowski rent richting de bal. Zawistowski geeft de bal voor. Bimbrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Pucheta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kusak de bal onder controle te krijgen. Zawistowski kopt de bal weg. Sitku rent richting de bal. Sitku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zębicki passt de bal in één keer door. Tomankiewicz speelt de bal door. Sitku rent richting de bal. Sitku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kozioł is nu in balbezit. Kozioł speelt de bal door. Sitku rent richting de bal. Sitku schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:13

65e minuut.
Agăfiţei komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lissek geeft de bal voor. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz met een sublieme pass. Kozioł rent richting de bal. Kozioł schiet op doel. Bimbrowski bokst de bal weg.

69e minuut.
Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pucheta met de inworp. Zawistowski met een sublieme pass. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:14

70e minuut.
Grigoraş geeft de bal voor. Boněčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boněčka geeft een hoge lob. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz passt de bal in één keer door. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozioł schiet op doel. Bimbrowski bokst de bal weg.

76e minuut.
Zawistowski met een sublieme pass. Kiełbowicz speelt de bal door. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:15

76e minuut.
Cruz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski passt de bal in één keer door. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei schiet op doel. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:16

78e minuut.
Pucheta met een snelle inworp. Kozioł is nu in balbezit. Kozioł speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Polak passt de bal zonder na te denken. Inworp. Pucheta met een snelle inworp. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz schiet op doel. Bimbrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klimowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Grigoraş de bal. Tomankiewicz geeft een hoge lob. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kozioł rent richting de bal. Kozioł passt de bal zonder na te denken. Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:17

86e minuut.
Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski passt de bal in één keer door. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 92%, Eclipse3.8 8%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - Eclipse3.8 0:18