Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions Małoszywka Mount blanc
Mistrzowska Tactiek 1
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 47.9
good Schieten adequate
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Bernandes verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiménez Sancho. Bernandes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moscoso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fáy is nu in balbezit. Fáy draait met de bal, schiet en ... Ghadbhum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Mount blanc 0:1

6e minuut.
Bernandes rent richting de bal. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas geeft de bal voor. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Champions Małoszywka - Mount blanc 1:1

33e minuut.
Dolibowski probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jiménez Sancho de bal. Jiménez Sancho schiet op doel. Cristache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Mount blanc 2:1

36e minuut.
Tassos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapucha. Kapucha krijgt een gele kaart. Jabłczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Jabłczyński met een snel genomen vrije trap. Yébenes kopt de bal weg. Ghadbhum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 56%, Mount blanc 44%.
Champions Małoszywka - Mount blanc 2:1

48e minuut.
Klungelig pakt Tassos de bal. Tassos geeft een lange en hoge pass. Maumavičius springt en kopt de bal. Fáy rent richting de bal. Fáy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tassos passt de bal zonder na te denken. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo passt de bal in één keer door. Fáy is nu in balbezit. Fáy draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Inworp. Fagotti komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dolibowski passt de bal in één keer door. Guercini is nu in balbezit. Guercini passt de bal met de wreef. Fagotti is nu in balbezit. Fagotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badura komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dolibowski passt de bal in één keer door. Fagotti rent richting de bal. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions Małoszywka - Mount blanc 3:1

77e minuut.
Inworp. Łączka komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński passt de bal in één keer door. Daar is Fagotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guercini is nu in balbezit. Guercini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka onderschept slim de pass. Łączka geeft een lange en hoge pass. Guercini rent richting de bal. Guercini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yébenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo passt de bal in één keer door. Fáy rent richting de bal. Fáy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions Małoszywka 49%, Mount blanc 51%.
Champions Małoszywka - Mount blanc 3:1