Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mount blanc Champions Małoszywka
1 Tactiek Mistrzowska
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 40.9
solide Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
van Dongen geeft de bal voor. Inworp. Kapucha met de inworp. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Moscoso met een sublieme pass. Kozianowski heeft problemen om de bal te vangen. Együd bereikt de bal nog maar net als eerste. Együd haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 1:0

11e minuut.
Bernandes speelt de bal door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena begaat een overtreding. Sapena krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Dolibowski geeft de bal voor. van Dongen heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho schiet op doel. Cristache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mount blanc - Champions Małoszywka 1:1

22e minuut.
van Dongen passt de bal zonder na te denken. Tassos rent richting de bal. Tassos met een sublieme pass. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mamlas geeft een lange en hoge pass. Jeretin heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho draait met de bal, schiet en ... Cristache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 1:2

27e minuut.
van Dongen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dongen geeft een hoge lob. Együd rent richting de bal. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy haalt uit met een fantastische trap. Ciołek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mount blanc - Champions Małoszywka 2:2

29e minuut.
Moscoso passt de bal met de wreef. Trujillo rent richting de bal. Trujillo passt de bal met de wreef. Tassos rent richting de bal. Tassos geeft een lange en hoge pass. Ciołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fáy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 3:2

32e minuut.
van Dongen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski onderschept slim de pass. Dolibowski geeft een lange en hoge pass. Jiménez Sancho rent richting de bal. Jiménez Sancho haalt uit met een fantastische trap. Cristache bokst de bal weg.

35e minuut.
Jabłczyński passt de bal zonder na te denken. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nøhr begaat een overtreding. Trujillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jabłczyński wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Fáy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Ciołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bernandes geeft een hoge lob. Fáy rent richting de bal. Fáy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 4:2

43e minuut.
Jabłczyński onderschept slim de pass. Jabłczyński passt de bal met de wreef. Sapena kan de bal niet met de borst controleren. Fáy rent richting de bal. Fáy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mount blanc 55%, Champions Małoszywka 45%.
Mount blanc - Champions Małoszywka 4:2

47e minuut.
Ciołek speelt de bal door. Mamlas kopt de bal weg. Moscoso rent richting de bal. Guercini verovert de bal door een tackle van achteren. Guercini draait met de bal, schiet en ... Cristache bokst de bal weg.

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cristache niet meer kan verder spelen. Bochniak komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Moscoso geeft een lange en hoge pass. Sapena heeft problemen om de bal te vangen. Fáy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 5:2

59e minuut.
Tassos met de inworp. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo geeft de bal voor. Daar is Együd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Együd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 6:2

62e minuut.
van Dongen passt de bal zonder na te denken. Fáy rent richting de bal. Met opzet legt Yébenes zijn tegenspeler op de grond. Fáy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fáy kan niet meer verder spelen.

64e minuut.
Jabłczyński is nu in balbezit. Krykwiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jabłczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fagotti komt het veld opgelopen.

66e minuut.
van Dongen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kapucha de bal onder controle te krijgen. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel. Ciołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 7:2

67e minuut.
Daar is Mamlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krykwiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trujillo. Krykwiński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Krykwiński kan niet meer verder spelen. Młynarczyk komt het veld opgelopen. Yébenes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagotti draait met de bal, schiet en ... Bochniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 7:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badura komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tassos bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tassos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 8:3

77e minuut.
Młynarczyk probeert naar een medespeler te passen. Yébenes heeft problemen om de bal te vangen. Együd verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 9:3

79e minuut.
van Dongen probeert de bal aan de voet te houden. Guercini rent richting de bal. van Dongen begaat een overtreding. Guercini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guercini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 9:4

81e minuut.
Dolibowski speelt de bal door. Młynarczyk is nu in balbezit. Młynarczyk passt de bal met de wreef. Együd is nu in balbezit. Együd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
van Dongen met de inworp. Tassos geeft de bal voor. Nøhr is nu in balbezit. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
van Dongen verovert de bal door een tackle van achteren. Fagotti onderschept slim de pass. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - Champions Małoszywka 9:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mount blanc 43%, Champions Małoszywka 57%.
Mount blanc - Champions Małoszywka 9:5