Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wściekłe jaguary _POLONIA_BYTOM_
433 Tactiek 541
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 38.6
formidable Schieten average
excellent Passen adequate
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Erciyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár passt de bal zonder na te denken. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dziaduszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 1:0

10e minuut.
Tuomola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomola passt de bal met de wreef. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 2:0

17e minuut.
Persani is nu in balbezit. Persani geeft een lange en hoge pass. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap. Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Persani is nu in balbezit. Alioti verovert de bal door een tackle van achteren. Persani bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani haalt uit met een fantastische trap. Bull probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 3:0

21e minuut.
Tuomola is nu in balbezit. Tuomola geeft de bal voor. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 4:0

27e minuut.
Tuomola is nu in balbezit. Tuomola geeft de bal voor. Persani kopt de bal weg. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis haalt uit met een fantastische trap. Bull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Erciyes is nu in balbezit. Erciyes geeft een hoge lob. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 5:0

36e minuut.
Szpila geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuomola met de inworp. Reis rent richting de bal. Reis draait met de bal, schiet en ... Bull bokst de bal weg.

38e minuut.
Inworp. Haber met de inworp. Ţugui geeft een lange en hoge pass. Pool springt en kopt de bal. Freguês probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 5:1

39e minuut.
Reis passt de bal zonder na te denken. Daar is Tuomola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomola passt de bal zonder na te denken. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap. Bull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Tuomola geeft een lange en hoge pass. Agebäck rent richting de bal. Persani verovert de bal door een tackle van achteren. Persani draait met de bal, schiet en ... Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 6:1

43e minuut.
Erciyes kopt de bal weg. Agebäck rent richting de bal. Agebäck geeft een lange en hoge pass. Reis rent richting de bal. Reis haalt uit met een fantastische trap. Bull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis draait met de bal, schiet en ... Bull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 32%, _POLONIA_BYTOM_ 68%.
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 6:1

52e minuut.
Gaissert passt de bal in één keer door. Gombár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár speelt de bal door. Klungelig pakt Reis de bal. Reis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Gombár onderschept slim de pass. Gombár geeft de bal voor. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 7:1

57e minuut.
Erciyes geeft een hoge lob. Inworp. Dziaduszko met een snelle inworp. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Reis de bal. Reis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Persani passt de bal zonder na te denken. Dziaduszko is nu in balbezit. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 8:1

70e minuut.
Cavalcante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuomola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szpila. Szpila krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Nilă kopt de bal weg. Agebäck kan de bal niet met de borst controleren. Persani begaat een overtreding. Persani krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gaissert onderschept slim de pass. Gaissert geeft de bal voor. Persani is nu in balbezit. Persani draait met de bal, schiet en ... Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 9:1

84e minuut.
Dziaduszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gombár rent richting de bal. Gombár passt de bal in één keer door. Persani rent richting de bal. Persani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ... Bull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe jaguary 39%, _POLONIA_BYTOM_ 61%.
Wściekłe jaguary - _POLONIA_BYTOM_ 10:1