Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks.SOŁA ŻYWIEC Moherowe Berety
kopacz Tactiek The Special One
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.7 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Vaikjärv rent richting de bal. Biščević onderschept slim de pass. Biščević speelt de bal door. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Cywil passt de bal in één keer door. Biščević is nu in balbezit. Biščević passt de bal in één keer door. Cernea is nu in balbezit. Dourgaryan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - Moherowe Berety 0:1

9e minuut.
Cywil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biščević met een sublieme pass. Topçubaşov speelt de bal door. Dourgaryan is nu in balbezit. Dourgaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Martelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biščević probeert naar een medespeler te passen. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan draait met de bal, schiet en ... Urzică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cernea is nu in balbezit. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Cohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohn passt de bal met de wreef. Martelli probeert naar een medespeler te passen. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Urzică bokst de bal weg.

29e minuut.
Cywil geeft een lange en hoge pass. Dourgaryan controleert de bal met de borst. Lelić is nu in balbezit. Dourgaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Dourgaryan schiet op doel. Urzică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Apfeldorf met een sublieme pass. Daar is Martelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitarz is nu in balbezit. Martelli verovert de bal door een tackle van achteren. Martelli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carciofoli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - Moherowe Berety 0:2

37e minuut.
Topçubaşov passt de bal in één keer door. Lelić rent richting de bal. Dourgaryan onderschept slim de pass. Dourgaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - Moherowe Berety 0:3

41e minuut.
Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap. Carciofoli met een sublieme pass. Rudas rent richting de bal. Rudas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - Moherowe Berety 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 65%, Moherowe Berety 35%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - Moherowe Berety 1:3

51e minuut.
Lelić heeft problemen om de bal te vangen. Dourgaryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lelić. Lelić krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Vaikjärv passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dévényi de bal. Cohn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cohn krijgt een gele kaart. Dévényi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaikjärv legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kadera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - Moherowe Berety 2:3

58e minuut.
Cernea heeft problemen om de bal te vangen. Hunya bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Urso probeert naar een medespeler te passen. Amarilla is nu in balbezit. Vaikjärv onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ks.SOŁA ŻYWIEC - Moherowe Berety 3:3

60e minuut.
Vaikjärv is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biščević. Vaikjärv is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D`Urso met een snel genomen vrije trap. Dévényi rent richting de bal. Dévényi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pak rent richting de bal. Topçubaşov onderschept slim de pass. Topçubaşov passt de bal zonder na te denken. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cywil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malarz komt het veld opgelopen. Wattine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topçubaşov met een sublieme pass. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan draait met de bal, schiet en ... Urzică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carciofoli met een sublieme pass. Dourgaryan controleert de bal met de borst. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap. Urzică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Lelić probeert naar een medespeler te passen. Apfeldorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv verovert de bal door een tackle van achteren. Dévényi is nu in balbezit. Dévényi draait met de bal, schiet en ... Kadera bokst de bal weg. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 50%, Moherowe Berety 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ks.SOŁA ŻYWIEC - Moherowe Berety 3:3