Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robson King HURAGANO BODZANÓW
robson Tactiek mastet
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Gogu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tammenheimo met een snelle inworp. Lavigne rent richting de bal. Lavigne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Aracı met een harde bal richting middenveld. Botezan kopt de bal weg. Quiñonero met een sublieme pass. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio geeft een lange en hoge pass. Strujac bokst de bal weg.

5e minuut.
Akarca kopt de bal weg. Bảo Quốc rent richting de bal. Bảo Quốc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kasesalu de bal. Kasesalu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tammenheimo onderschept slim de pass. Tammenheimo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lavigne de bal. Lavigne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson King - HURAGANO BODZANÓW 0:1

22e minuut.
Bảo Quốc is nu in balbezit. Bảo Quốc passt de bal met de wreef. Widzisz is nu in balbezit. Lavigne onderschept slim de pass. Lavigne schiet op doel. Baines probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Aracı kopt de bal weg. Daar is Lavigne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne onderschept slim de pass. Lavigne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kasesalu controleert de bal met de borst. Aracı geeft een lange en hoge pass. Stefanowski rent richting de bal. Limonta geeft de bal voor. Palacio krijgt zijn hoofd ertegen. Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Biniaszczyk geeft de bal voor. Tammenheimo kopt de bal weg. Widzisz kan de bal niet met de borst controleren. Lavigne verovert de bal door een tackle van achteren. Lavigne draait met de bal, schiet en ... Baines kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kasesalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasesalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Limonta passt de bal zonder na te denken. Stefanowski heeft problemen om de bal te vangen. Palacio is nu in balbezit. Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski draait met de bal, schiet en ... Strujac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robson King 62%, HURAGANO BODZANÓW 38%.
Robson King - HURAGANO BODZANÓW 0:1

47e minuut.
Botezan geeft een hoge lob. Daar is Palacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limonta met een sublieme pass. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Quiñonero passt de bal met de wreef. Limonta rent richting de bal. Limonta passt de bal met de wreef. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Robson King - HURAGANO BODZANÓW 1:1

62e minuut.
Botezan met de inworp. Widzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Widzisz geeft de bal voor. Tammenheimo probeert de bal aan de voet te houden. Palacio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Limonta rent richting de bal. Limonta passt de bal met de wreef. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap. Strujac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bảo Quốc onderschept slim de pass. Bảo Quốc passt de bal in één keer door. Pochwała is nu in balbezit. Pochwała probeert naar een medespeler te passen. Kasesalu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robson King 53%, HURAGANO BODZANÓW 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Robson King - HURAGANO BODZANÓW 1:1