Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEKW FC Shipbuilders
mojav2 Tactiek Leszek
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 39.1
goed Schieten matig
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas passt de bal in één keer door. Juventino is nu in balbezit. Taboada is nu in balbezit. Taboada schiet op doel. Grudziński bokst de bal weg. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo geeft een hoge lob. Anielski kopt de bal weg. Taboada probeert de bal met de borst te controleren. Taboada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Czułada met de inworp. Kindera rent richting de bal. Jachtunowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jachtunowicz krijgt een gele kaart. Kindera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kindera met een snel genomen vrije trap. Taboada rent richting de bal. Taboada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Juventino heeft problemen om de bal te vangen. Pędziwiatr is nu in balbezit. Juventino verovert de bal door een tackle van achteren. Juventino haalt uit met een fantastische trap. Taboada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Arciniegas kopt de bal weg. Klungelig pakt Taboada de bal. Orłoś rent richting de bal. Taboada onderschept slim de pass. Taboada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas passt de bal zonder na te denken. Hajdo is nu in balbezit. Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Taboada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Juventino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gędziak komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr passt de bal in één keer door. Szczerban is nu in balbezit. Szczerban schiet op doel. Casciano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - Shipbuilders 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEKW FC 48%, Shipbuilders 52%.
KEKW FC - Shipbuilders 0:1

76e minuut.
Wasilewski geeft een hoge lob. Łuczak probeert de bal met de borst te controleren. Biba rent richting de bal. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kopaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaliński geeft de bal voor. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada onderschept slim de pass. Taboada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEKW FC 56%, Shipbuilders 44%.
KEKW FC - Shipbuilders 0:1