Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HURAGANO BODZANÓW Moherowe Berety
mastet Tactiek The Special One
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 60
good Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Amarilla kopt de bal weg. Cernea rent richting de bal. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Moherowe Berety 0:1

7e minuut.
Biščević probeert naar een medespeler te passen. Gorczyca is nu in balbezit. Gorczyca passt de bal met de wreef. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Moherowe Berety 0:2

11e minuut.
Cohn geeft een lange en hoge pass. Dourgaryan kopt de bal weg. Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Moherowe Berety 0:3

14e minuut.
Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topçubaşov speelt de bal door. Martelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Martelli geeft een hoge lob. Dourgaryan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kahanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kahanec zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kahanec moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kahanec schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Topçubaşov speelt de bal door. Martelli probeert naar een medespeler te passen. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Strujac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Moherowe Berety 0:4

26e minuut.
Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov passt de bal in één keer door. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ... Strujac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Moherowe Berety 0:5

29e minuut.
Martelli met een sublieme pass. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov passt de bal in één keer door. Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Topçubaşov speelt de bal door. Cernea rent richting de bal. Topçubaşov rent richting de bal. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... Strujac bokst de bal weg.

39e minuut.
Pochwała speelt de bal door. Sadık bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topçubaşov. Topçubaşov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Topçubaşov is nu in balbezit. Kasesalu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasesalu geeft een lange en hoge pass. Bezuglov is nu in balbezit. Bezuglov geeft een lange en hoge pass. Strujac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGANO BODZANÓW 62%, Moherowe Berety 38%.
HURAGANO BODZANÓW - Moherowe Berety 0:5

57e minuut.
Biščević passt de bal zonder na te denken. Cernea rent richting de bal. Christie rent richting de bal. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Moherowe Berety 0:6

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martelli met de inworp. Biščević is nu in balbezit. Biščević passt de bal zonder na te denken. Martelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tammenheimo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andilolo probeert de bal met de borst te controleren. Cohn rent richting de bal. Andilolo onderschept slim de pass. Andilolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Martelli passt de bal zonder na te denken. Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov passt de bal in één keer door. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan draait met de bal, schiet en ... Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kasesalu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Moherowe Berety 0:7

85e minuut.
Escalona geeft een hoge lob. Martelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Martelli passt de bal in één keer door. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel. Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Escalona de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorczyca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Topçubaşov probeert de bal met de borst te controleren. Topçubaşov met een sublieme pass. Paal!

88e minuut.
Martelli met een sublieme pass. Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Dourgaryan is nu in balbezit. Dourgaryan draait met de bal, schiet en ... Strujac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Moherowe Berety 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGANO BODZANÓW 64%, Moherowe Berety 36%.
HURAGANO BODZANÓW - Moherowe Berety 0:8