Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moherowe Berety HURAGANO BODZANÓW
The Special One Tactiek mastet
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 52.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Malarz is nu in balbezit. Malarz met een sublieme pass. Dourgaryan is nu in balbezit. Dourgaryan draait met de bal, schiet en ... Strujac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Sadık met een snelle inworp. Martelli controleert de bal met de borst. Martelli speelt de bal door. Bảo Quốc rent richting de bal. Bảo Quốc haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - HURAGANO BODZANÓW 0:1

13e minuut.
Galárraga is nu in balbezit. Galárraga geeft een lange en hoge pass. Cywil rent richting de bal. Cywil geeft een hoge lob. Dourgaryan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Malarz geeft een hoge lob. Cywil kopt de bal weg. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan schiet op doel. Strujac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Strujac trapt de bal weg. Martelli speelt de bal door. Malarz probeert naar een medespeler te passen. Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap. Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cywil probeert naar een medespeler te passen. Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moherowe Berety - HURAGANO BODZANÓW 1:1

35e minuut.
Topçubaşov rent richting de bal. Cernea rent richting de bal. Cernea passt de bal in één keer door. Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan draait met de bal, schiet en ... Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 37%, HURAGANO BODZANÓW 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moherowe Berety - HURAGANO BODZANÓW 1:1

47e minuut.
Cywil met de inworp. Martelli is nu in balbezit. Martelli passt de bal zonder na te denken. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Christie is nu in balbezit. Christie geeft een hoge lob. Biščević kopt de bal weg. Klungelig pakt Topçubaşov de bal. Topçubaşov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pochwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov is nu in balbezit. Pochwała schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pochwała naar de kleedkamers voor een vroege douche. Topçubaşov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Klungelig pakt Recalcati de bal. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov passt de bal in één keer door. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ... Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Sadık rent richting de bal. Malarz onderschept slim de pass. Malarz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dourgaryan de bal. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cywil is nu in balbezit. Cywil geeft de bal voor. Dourgaryan kopt de bal weg. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 30%, HURAGANO BODZANÓW 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moherowe Berety - HURAGANO BODZANÓW 1:1