Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEKW FC RTS Radzio
mojav2 Tactiek gotowa
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.4 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten outstanding
average Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Czułada passt de bal met de wreef. Arciniegas rent richting de bal. Navegador begaat een overtreding. Navegador krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Pikuś probeert naar een medespeler te passen. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Telles draait met de bal, schiet en ... Zaradny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - RTS Radzio 0:1

11e minuut.
Pikuś rent richting de bal. Anielski verovert de bal door een tackle van achteren. Czułada probeert naar een medespeler te passen. Taboada is nu in balbezit. Taboada schiet op doel. Holka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kopaliński speelt de bal door. Arciniegas rent richting de bal. Arciniegas passt de bal in één keer door. Daar is Taboada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taboada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiuk geeft een lange en hoge pass. Kubowicz kopt de bal weg. Surkis is nu in balbezit. Surkis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kubowicz met een sublieme pass. Surkis heeft problemen om de bal te vangen. Surkis geeft een lange en hoge pass. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ... Casciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Navegador heeft problemen om de bal te vangen. Navegador geeft de bal voor. Biba heeft problemen om de bal te vangen. Özşahinbay is nu in balbezit. Özşahinbay haalt uit met een fantastische trap. Casciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kerekes rent richting de bal. Kerekes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zaradny de bal. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Casciano trapt de bal weg van het doel. Kerekes kopt de bal weg. Kubowicz geeft een hoge lob. Surkis is nu in balbezit. Surkis haalt uit met een fantastische trap. Casciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEKW FC 60%, RTS Radzio 40%.
KEKW FC - RTS Radzio 0:1

58e minuut.
Telles onderschept slim de pass. Telles speelt de bal door. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - RTS Radzio 0:2

61e minuut.
Daar is Kerekes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czułada verovert de bal door een tackle van achteren. Czułada probeert naar een medespeler te passen. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - RTS Radzio 1:2

62e minuut.
Kubowicz geeft een lange en hoge pass. Özşahinbay kopt de bal weg. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - RTS Radzio 1:3

70e minuut.
Pikuś onderschept slim de pass. Pikuś geeft een hoge lob. Surkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Surkis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - RTS Radzio 1:4

79e minuut.
Özşahinbay rent richting de bal. Özşahinbay met een sublieme pass. Surkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Surkis schiet op doel. Casciano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - RTS Radzio 1:5

83e minuut.
Pikuś probeert de bal met de borst te controleren. Pikuś geeft de bal voor. Daar is Kliś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özşahinbay rent richting de bal. Özşahinbay schiet op doel. Casciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pikuś geeft de bal voor. Kliś kopt de bal weg. Biba controleert de bal met de borst. Özşahinbay rent richting de bal. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEKW FC 59%, RTS Radzio 41%.
KEKW FC - RTS Radzio 1:5