Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Radzio KEKW FC
gotowa Tactiek mojav2
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 41.1
formidable Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen very good


1e minuut.
Biba is nu in balbezit. Biba probeert naar een medespeler te passen. Juventino speelt de bal door. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada haalt uit met een fantastische trap. Bambosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Zaradny neemt vlug de vrije trap. Kerekes bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino begaat een overtreding. Kerekes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kerekes kan niet meer verder spelen. Szinetár komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Pikuś speelt de bal door. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński geeft een lange en hoge pass. Krysiuk is nu in balbezit. Krysiuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Paljapea bereikt de bal nog maar net als eerste. Paljapea passt de bal in één keer door. Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada rent richting de bal. Taboada draait met de bal, schiet en ... Bambosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Taboada is nu in balbezit. Szinetár onderschept slim de pass. Szinetár passt de bal met de wreef. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Taboada probeert de bal aan de voet te houden. Arciniegas kopt de bal weg. Kaclerowicz geeft een lange en hoge pass. Özşahinbay is nu in balbezit. Özşahinbay schiet op doel. Casciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Szinetár rent richting de bal. Szinetár geeft de bal voor. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ... Casciano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Juventino rent richting de bal. Taboada is nu in balbezit. Juventino rent richting de bal. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles is nu in balbezit. Siwiński begaat een overtreding. Telles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaclerowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 48%, KEKW FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTS Radzio - KEKW FC 0:0

49e minuut.
Inworp. Telles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paljapea rent richting de bal. Paljapea geeft een lange en hoge pass. Özşahinbay rent richting de bal. De bal raakt de paal. Özşahinbay is nu in balbezit. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - KEKW FC 1:0

59e minuut.
Biba bereikt de bal nog maar net als eerste. Surkis verovert de bal door een tackle van achteren. Zaradny is nu in balbezit. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel. Casciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özşahinbay rent richting de bal. Özşahinbay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - KEKW FC 2:0

60e minuut.
Kopaliński rent richting de bal. Surkis rent richting de bal. Özşahinbay rent richting de bal. Surkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Surkis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Arciniegas met een snelle inworp. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski geeft de bal voor. Herbin probeert naar een medespeler te passen. Bambosz heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

72e minuut.
Anielski met een sublieme pass. Krysiuk rent richting de bal. Krysiuk geeft een lange en hoge pass. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pikuś rent richting de bal. Pikuś geeft de bal voor. Özşahinbay is nu in balbezit. Özşahinbay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 46%, KEKW FC 54%.
RTS Radzio - KEKW FC 2:0