Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks.SOŁA ŻYWIEC HURAGANO BODZANÓW
kopacz Tactiek mastet
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 49
formidabel Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


9e minuut.
Tammenheimo probeert naar een medespeler te passen. D`Urso bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Urso passt de bal zonder na te denken. Vaikjärv is nu in balbezit. Vaikjärv schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rudas verovert de bal door een tackle van achteren. Vera Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rudas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D`Urso met een snel genomen vrije trap. Vaikjärv krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wattine rent richting de bal. Wattine passt de bal zonder na te denken. Sadık probeert naar een medespeler te passen. Andilolo rent richting de bal. Andilolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 40%, HURAGANO BODZANÓW 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ks.SOŁA ŻYWIEC - HURAGANO BODZANÓW 0:0

59e minuut.
Dévényi speelt de bal door. Vaikjärv rent richting de bal. Vaikjärv probeert naar een medespeler te passen. Rudas is nu in balbezit. Rudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Christie geeft een hoge lob. Andilolo rent richting de bal. Lelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andilolo onderschept slim de pass. Andilolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Recalcati is nu in balbezit. Vaikjärv verovert de bal door een tackle van achteren. Vaikjärv probeert naar een medespeler te passen. Rudas heeft problemen om de bal te vangen. Rudas schiet op doel. Strujac bokst de bal weg.

81e minuut.
Dévényi is nu in balbezit. Dévényi passt de bal met de wreef. Vaikjärv is nu in balbezit. Vaikjärv draait met de bal, schiet en ... Strujac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - HURAGANO BODZANÓW 1:0

88e minuut.
Rudas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D`Urso is nu in balbezit. D`Urso met een sublieme pass. Vaikjärv is nu in balbezit. Vaikjärv schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Rudas de bal. D`Urso is nu in balbezit. D`Urso passt de bal zonder na te denken. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 45%, HURAGANO BODZANÓW 55%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - HURAGANO BODZANÓW 1:0