Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HURAGANO BODZANÓW ks.SOŁA ŻYWIEC
mastet Tactiek kopacz
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten formidable
good Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Bošković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herezjatyk controleert de bal met de borst. Herezjatyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaikjärv de bal. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap. Strujac bokst de bal weg. Daar is Vera Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:1

19e minuut.
Pequeño geeft de bal voor. Bošković rent richting de bal. Bošković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vaikjärv de bal. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Herezjatyk kan de bal niet met de borst controleren. Sadık is nu in balbezit. Sadık geeft een lange en hoge pass. Bảo Quốc is nu in balbezit. Bảo Quốc haalt uit met een fantastische trap. Urzică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Trochimiuk geeft een hoge lob. Vaikjärv kopt de bal weg. Klungelig pakt Christie de bal. Dévényi rent richting de bal. Dévényi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadık met een snelle inworp. Bảo Quốc rent richting de bal. Bảo Quốc schiet op doel. Kuształa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sadık neemt de hoekschop. Urzică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dévényi rent richting de bal. Kahanec onderschept slim de pass. Pałasiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pałasiewicz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Christie verovert de bal door een tackle van achteren. Christie probeert naar een medespeler te passen. Pochwała rent richting de bal. Pochwała probeert naar een medespeler te passen. Urzică probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGANO BODZANÓW 50%, ks.SOŁA ŻYWIEC 50%.
HURAGANO BODZANÓW - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:1

47e minuut.
Pałasiewicz speelt de bal door. Trochimiuk heeft problemen om de bal te vangen. Trochimiuk geeft een lange en hoge pass. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt Biniaszczyk de bal. Nadoveza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza passt de bal met de wreef. Pałasiewicz geeft een lange en hoge pass. Vaikjärv maakt een snoekduik en kopt de bal. Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bošković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herezjatyk speelt de bal door. Vaikjärv heeft problemen om de bal te vangen. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap. Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Herezjatyk met een sublieme pass. Daar is Bošković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković passt de bal zonder na te denken. Vaikjärv is nu in balbezit. Vaikjärv draait met de bal, schiet en ... Strujac bokst de bal weg.

72e minuut.
Dévényi met de inworp. Pałasiewicz met een sublieme pass. Herezjatyk is nu in balbezit. Vaikjärv rent richting de bal. Vaikjärv schiet op doel. Strujac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Pochwała passt de bal met de wreef. Pałasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biniaszczyk. Pałasiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pałasiewicz kan niet meer verder spelen. Wattine komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Wattine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi passt de bal in één keer door. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv draait met de bal, schiet en ... Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:2

88e minuut.
Herezjatyk passt de bal met de wreef. Vaikjärv rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vera Cruz. Vera Cruz krijgt een gele kaart. Vaikjärv is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herezjatyk komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGANO BODZANÓW 67%, ks.SOŁA ŻYWIEC 33%.
HURAGANO BODZANÓW - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:2