Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moherowe Berety Robson King
The Special One Tactiek robson
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten good
very good Passen adequate
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Bezuglov geeft een lange en hoge pass. Martelli kopt de bal weg. Topçubaşov met een sublieme pass. Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Robson King 1:0

14e minuut.
Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Palacio zijn tegenspeler op de grond. Palacio krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gorczyca rent richting de bal. Botezan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorczyca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Topçubaşov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cernea krijgt zijn hoofd ertegen. Baines probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Fonsseca speelt de bal door. Limonta is nu in balbezit. Limonta met een sublieme pass. Botezan geeft een hoge lob. Palacio maakt een snoekduik en kopt de bal. Kadera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Amarilla probeert naar een medespeler te passen. Malarz is nu in balbezit. Malarz passt de bal in één keer door. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aracı onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dourgaryan krijgt zijn hoofd ertegen. Baines maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Robson King 2:0

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Widzisz de bal onder controle te krijgen. Gorczyca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyca passt de bal zonder na te denken. Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Limonta de bal. Biščević speelt de bal door. Gorczyca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyca geeft een lange en hoge pass. Cernea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 30%, Robson King 70%.
Moherowe Berety - Robson King 2:0

51e minuut.
Malarz speelt de bal door. Topçubaşov speelt de bal door. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ... Baines werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Robson King 3:0

55e minuut.
Quiñonero verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñonero passt de bal in één keer door. Martelli onderschept slim de pass. Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Limonta is nu in balbezit. Limonta probeert naar een medespeler te passen. Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Robson King 3:1

61e minuut.
Biščević is nu in balbezit. Biščević geeft een hoge lob. Dourgaryan kopt de bal weg. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gorczyca de bal. Gorczyca probeert naar een medespeler te passen. Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan schiet op doel. Baines bokst de bal weg. Klungelig pakt Cernea de bal. Cernea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aracı geeft een hoge lob. Daar is Martelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martelli geeft de bal voor. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Robson King 4:1

78e minuut.
Daar is Biščević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biščević. Biščević krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Topçubaşov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topçubaşov met een sublieme pass. Malarz geeft een lange en hoge pass. Dourgaryan krijgt zijn hoofd ertegen. Baines maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Fonsseca de bal. Aracı is nu in balbezit. Aracı geeft de bal voor. Apfeldorf kopt de bal weg. Gorczyca geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - Robson King 5:1

89e minuut.
Dourgaryan geeft een lange en hoge pass. Malarz geeft een hoge lob. Widzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 33%, Robson King 67%.
Moherowe Berety - Robson King 5:1