Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robson King Moherowe Berety
robson Tactiek The Special One
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 56.2
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Cernea is nu in balbezit. Cernea geeft een lange en hoge pass. Widzisz heeft problemen om de bal te vangen. Gorczyca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Domnişoru met een harde bal richting middenveld. Cywil rent richting de bal. Cywil met een sublieme pass. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson King - Moherowe Berety 0:1

14e minuut.
Martelli verovert de bal door een tackle van achteren. Martelli met een sublieme pass. Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson King - Moherowe Berety 0:2

19e minuut.
Gogu kopt de bal weg. Daar is Gorczyca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widzisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Widzisz krijgt een gele kaart. Gorczyca raakt geblesseerd tijdens het duel. Dourgaryan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Domnişoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Dourgaryan is nu in balbezit. Aracı is nu in balbezit. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea kan de bal niet met de borst controleren. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea passt de bal zonder na te denken. Gorczyca met een sublieme pass. Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cernea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robson King 63%, Moherowe Berety 37%.
Robson King - Moherowe Berety 0:2

54e minuut.
Amarilla geeft de bal voor. Gorczyca kopt de bal weg. Akarca heeft problemen om de bal te vangen. Dourgaryan is nu in balbezit. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru bokst de bal weg. Aracı geeft een lange en hoge pass. Botezan rent richting de bal. Wadoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wadoń krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Topçubaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson King - Moherowe Berety 0:3

61e minuut.
Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea onderschept slim de pass. Cernea passt de bal in één keer door. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cernea is nu in balbezit. Fonsseca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cernea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fonsseca verovert de bal door een tackle van achteren. Dourgaryan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Topçubaşov de bal. Cernea rent richting de bal. Dourgaryan is nu in balbezit. Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel. Domnişoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Akarca de bal. Dourgaryan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson King - Moherowe Berety 0:4

79e minuut.
Widzisz is nu in balbezit. Dourgaryan onderschept slim de pass. Dourgaryan passt de bal zonder na te denken. Topçubaşov heeft problemen om de bal te vangen. Topçubaşov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fonsseca geeft een lange en hoge pass. Daar is Limonta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martelli speelt de bal door. Topçubaşov heeft problemen om de bal te vangen. Topçubaşov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Amarilla onderschept slim de pass. Amarilla geeft een hoge lob. Gogu is nu in balbezit. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aracı heeft problemen om de bal te vangen. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson King - Moherowe Berety 0:5

86e minuut.
Stefanowski rent richting de bal. Limonta is nu in balbezit. Limonta speelt de bal door. Daar is Sarlós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarlós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robson King 63%, Moherowe Berety 37%.
Robson King - Moherowe Berety 0:5